Με δάκρυα στα μάτια η Θεοφανία Παπαθωμά - Το βίντεο που δημοσίευσε

Τι συνέβη στην ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με δάκρυα στα μάτια η Θεοφανία Παπαθωμά - Το βίντεο που δημοσίευσε

Τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την Θεοφανία Παπαθωμά να μας δίνει μια γεύση.

Η τηλεοπτική Βιολέτα -που έκανε και μια αλλαγή στα μαλλιά της- δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα backstage βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται με δάκρυα στα μάτια.

Ο λόγος όμως ήταν καθαρά για το σενάριο, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει πως οι σκηνές που γυρίζονται αυτές τις ημέρες αφορούν σε ένα ένα άσχημο γεγονός.

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

“Τελευταίο γύρισμα σήμερα, εδώ στο χωριό το αγαπημένο. Έχουμε κάτι ευχάριστες σκηνές” λέει η Θεοφανία Παπαθωμά στο βίντεο ενώ στη λεζάντα έγραψε: “Τελευταίο γύρισμα αποχαιρετιστήριο… κλαμένη!

Η συγκινητική ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για το τέλος του δεύτερου κύκλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Θεοφανία Παπαθωμά θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το τελευταίο καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες και να αποχαιρετήσει τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Γιώργο Γάλλο που αποχωρεί από τη σειρά.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία από τη σκηνή που η «Βιολέτα» αντικρύζει το πτώμα του «Μιλτιάδη» και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν φέτος.

«Σαν πίνακας του Caravaggio! Πίσω από μία επιτυχημένη δουλειά κρυβεται η μαγεία μιας υπέροχης συνεργασίας. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 @ant1tv και τους ανθρώπους του. Τον παραγωγό μας Γιάννη Καραγιάννη @kappastudios .

Τους σεναριογραφους μας Μελινα Τσαμπανη @melinatsampani κ Πετρο Καλκοβαλη καθως κ τους συνεργάτες τους, Ντινα Κασσου,Θωμα Τσαμπανη @tsmpanis.thomas κ Βασια Καρυτινου @vasiakaritinou! Το σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο @lefteris_charitos για την εμπιστοσύνη. Τους σκηνοθέτες μας Σταμάτη Πατρώνη @patronisss και Σπύρο Μιχαλόπουλο @spirosmichalo για την άριστη συνεργασία.

Όλους τους τεχνικούς που δουλέψαν σκληρά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Τους υπέροχους συνάδελφους μου, που με έκαναν να αγαπήσω τη δουλειά μου ακόμη πιο πολύ! Ιδιαίτερη μνεια στον αγαπημένο μου Γιώργο Γάλλο που αναγκάζομαι να αποχαιρετήσω, ελπίζω όχι για πολύ... και στην κ. Κατια Δανδουλακη που είναι παράδειγμα ζωής. Σας εύχομαι καλή ξεκούραση, καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο με νέες περιπέτειες», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Θεοφανία Παπαθωμά.