Από το Survivor 4 στο J2us πρώην παίκτης για να τραγουδήσει

Και σίγουρα δεν είναι το όνομα που όλοι σας περιμένατε....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από το Survivor 4 στο J2us πρώην παίκτης για να τραγουδήσει

Οι παίκτες του Survivor 4 μονοπώλησαν πολύ το ενδιαφέρον και σίγουρα θα το μονοπωλήσουν και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού φήμες θέλουν πρόσωπα να παρουσιάζουν τις δικές τους εκπομπές. Ένας ωστόσο, όπως φαίνεται δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί στη σκηνή του J2US.

Και όχι δεν είναι αυτός που όλοι μπορεί να νομίζετε! Με λίγα λόγια, δεν είναι ο Τριαντάφυλλος, καθώς ήδη έχει βρεθεί στο μουσικό show και αν θυμάστε καλά μετά την αποχώρηση του είχε δημιουργηθεί πολύς ντόρος ανάμεσα του και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Αυτός ο παίκτης του Survivor 4 δέχτηκε πρόταση για το J2US

Έχοντας ήδη τραγουδήσει για το φινάλε του Ευτυχείτε, ο Πάνος Καλίδης μπορεί να τραγουδήσει και στο J2US, αφού πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αναφέρουν πως ο Νίκος Κοκλώνης του έκανε μια πολύ δελεαστική πρόταση.

Ο Πάνος Καλίδης από το Survivor 4 στο J2us

Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει το J2US

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πρόκειται να επιστρέψει το αγαπημένο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, Just The 2 Of Us, αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετικό κανάλι.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό πως σταμάτησε την συνεργασία του με το Open, οπότε ήταν φυσικό και επόμενο να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι.

Ο Νίκος Κοκλώνης βρήκε λοιπόν την τηλεοπτική του στέγη στο MEGA και σύμφωνα με το «Τηλέραμα», η Barking Well Media είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές με τον σταθμό της Κάντζας, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν νωρίς την πρεμιέρα, συγκεκριμένα κατά το πρώτο μισό της σεζόν 2021 – 2022.

Μάλιστα, η κριτική επιτροπή παραμένει με τους Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή.

Επιστρέφει το J2US αλλά όχι στο Open