Συγκινημένη η Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής - «Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να...»

Η δήλωση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής - «Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να...»

Σαν "βόμβα" έσκασε η ανακοίνωση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Όλες οι εκπομπές, αλλά και τα media έχουν κεντρικό θέμα το διαζύγιο τους, έπειτα από 18 χρόνια. Το δικό της σχόλιο συγκινημένη, έκανε και η Ελένη Τσολάκη.

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #Not έπαιξαν ένα βίντεο αφιερωματικό για το γάμο τους και στη συνέχεια παρουσιάστρια και πάνελ σχολίασαν το γεγονός.

Τα σχόλια της Τσολάκη για τον χωρισμό Βανδή - Νικολαΐδη

«Συγκινητικό είναι… Συγκινητικό είναι όταν βλέπεις ένα τόσο μεγάλο έρωτα να τελειώνει, αλλά… αλλά ρε παιδάκι μου καμιά φορά, αυτό που σε περιμένει μετά, όταν είναι επιλογή και των δύο είναι αυτό που έλεγα κι χθες. Όταν δύο άνθρωποι αποφασίζουν να βάλουν μία τελεία σε κάτι, δε σημαίνει απαραίτητα και τελεία στη ζωή τους. Σημαίνει μία τελεία, σε αυτό που ζήσανε, σε αυτό που μοιράστηκαν, σε αυτό που αισθάνθηκαν…» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Βανδή και Νικολαΐδης - Μόνο εδώ!

18 χρόνια μέτρησε ο γάμος της Δέσποινας Βανδής και του Ντέμη Νικολαΐδη που είχε γίνει υπό άκρα μυστικότητα - δείτε εδώ σπάνιο φωτογραφικό υλικό - αλλά η σχέση τους γενικά μπορώ να σας πως μέτρησε ακόμα περισσότερα.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο κύριος και η κυρία Μπέκαμ της Ελλάδας τους έλεγαν και σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως μετά από μισή ζωή θα επέλεγαν ξεχωριστούς δρόμους.

Η κοινή ανακοίνωση του γάμου τους "έσκασε" σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης 15/7 κι εγώ έτρεξα κατευθείαν να μιλήσω με φίλους και γνωστούς του ζεύγους. Να μάθω τι συνέβη κι έμαθα. (Σιγά που θα μου ξέφευγε).

Εγώ να ξέρετε είχα ξεκινήσει να υποψιάζομαι από την πρόσφατη εμφάνιση που έκανε η τραγουδίστρια στο Σπίτι με το Mega, όταν έκλαψε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ένα ερωτοτράγουδο.

Νικολαΐδης Βανδή χωρισμός

Πληροφορίες που άντλησα από το περιβάλλον του ζευγαριού και θα σας τις μεταφέρω αποκλειστικά και μόνο στο Vanda's blog του Youweekly.gr αναφέρουν πως ένα από τα πράγματα που "σκότωσαν" την σχέση αυτή ήταν η έλλειψη χρόνου και κάποιοι μικροκαυγάδες.

Είναι λογικό ένα ζευγάρι να καυγαδίζει, δεν είναι πάντα όλα ρόδινα στην ζωή αλλά όταν οι καυγάδες γίνονται από απόσταση, η κατάσταση δυσκολεύει. Η Δέσποινα Βανδή έλειπε πολλές μέρες τον μήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής της My Greece, κάτι που δυσκόλευε την επικοινωνία με τον αγαπημένο της.

Έτσι και οι δυο, ως σωστοί γονείς, σεβόμενοι το σπίτι τους και τα τόσα χρόνια που πέρασαν μαζί αποφάσισαν για χάρη των παιδιών τους, για να μην ζουν σε ένα όχι και τόσο καλό κλίμα, να χωρίσουν και να προχωρήσουν παρακάτω.

Το ρεπορτάζ αυτό σας το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, σύμφωνα με όσα μου αποκάλυψαν φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει 100% τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού...

Εμείς ελπίζουμε όλα να είναι για καλό!