Έτοιμος για το Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η ανάρτηση στο Instagram και η απάντηση που έδωσε σε follower

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έτοιμος για το Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Μπορεί ο Ατζούν να θέλει τον Κωνσταντίνο Βασάλο μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor 5, ο personal trainer όμως ετοιμάζεται όπως φαίνεται για την επιστροφή του στο All Star. Μάλιστα, έδωσε την απάντηση του κάτω από ανάρτηση.

Αυτή την στιγμή το αγαπημένο ζευγάρι κάνει τις διακοπές του στην Αστυπάλαια και ετοιμάζουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Μπορεί ακόμη να μην υπάρχει κάποια πληροφορία, ωστόσο, δεν αποκλείεται να τους δούμε και στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να απαντήσει σε έναν διαδικτυακό του φίλο, ο οποίος του είπε να χάσει κανένα κιλό για να είναι πιο γρήγορος στους στίβους μάχης. «Όταν έρθει η ώρα θα είμαι όπως πρέπει!», του απάντησε, χωρίς να διαψεύδει τις φήμες περί Survivor .

Η ανάρτηση του Βασάλου και η απάντηση για το Survivor

Έτοιμος για το Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν η έμπνευσή μου για να μπω στο Survivor»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος για να σχολιάσει όσα σημειώθηκαν στο Survivor 4, όλη την εβδομάδα που μας πέρασε. Ωστόσο, έκανε και μια αποκάλυψη που σίγουρα δεν περίμενε κανείς.

Ο ζαχαροπλάστης, μιλώντας για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν η έμπνευσή μου για να μπω στο Survivor».

Ενώ, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην κόντρα που είχε μέσα στο παιχνίδι με τον Νίκο Μπάρτζη, ειδικά μετά την ατάκα που πέταξε για το επάγγελμα του. «Παρεξηγήθηκα όταν είπα τον Μπάρτζη βοσκό», ανέφερε.