Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες από το εντυπωσιακό δωμάτιο της κόρης της

Έχει στυλ και άποψη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες από το εντυπωσιακό δωμάτιο της κόρης της

Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από κάτι εβδομάδες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γνωστή σε όλους μας ηθοποιός προσπαθεί σιγά σιγά να επανέλθει στους ρυθμούς της καθημερινότητας καθώς η ζωή της έχει αλλάξει αρκετά με τα δύο παιδιά στο σπίτι. Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πάντως να τα καταφέρνει μια χαρά καθώς η ίδια μπορεί να συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή όπως πρέπει.

Η ίδια παρά το φορτωμένο πρόγραμμα, παραμένει αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς ποσταρει αρκετές προσωπικές στιγμές της στους followers της.

Η ηθοποιός αυτή τη φορά αποφάσισε να αποκαλύψει πως είναι η διακόσμηση του παιδικού δωματίου της μικρής της κόρης, Σιέννα.Οι επιλογές του κοριτσίστικου δωματίου είναι ιδιαίτερες καθώς επέλεξε ανοιχτές αποχρώσεις αλλά και άνετα έπιπλα για το αγγελούδι της.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Αθηνά Οικονομάκου- Παιδικό δωμάτιο

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με την κόρη της

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν μπορεί να ξεκολλήσει λεπτό από την κορούλα της και έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία της μικρής Σιένα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λίγο αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να περάσει τη μέρα τη με την οικογένειά της. Η όμορφη ηθοποιός φαίνεται πως υπερ λατρεύει τα παιδάκια της καθώς έχει αποφασίσει τον τελευταίο καιρό να αφοσιωθεί μόνο στα παιδάκια της.

Τον τελευταίο καιρό ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες της μικρής της και αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τις δυο τους να ξεκουράζονται στον κήπο.

Αθηνά Οικονομάκου κόρη