Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η on air σπόντα του για την Γερμανού μετά την αιχμηρή ανάρτηση της

«Μην το λέτε και πολύ ότι είναι μανούλα, γιατί μπορεί να μας πει κανείς ότι τη διακρίνουμε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η on air σπόντα του για την Γερμανού μετά την αιχμηρή ανάρτηση της

Το πρωί της Παρασκευής, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε με έμμεσο τρόπο στην αιχμηρή ανάρτηση που έκανε για το Καλοκαίρι #not η Ναταλία Γερμανού πριν μερικές μέρες.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

«Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα» Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus».

O Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε σχολίασει στην εν λόγω ανάρτηση: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

Το on air σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Ναταλία Γερμανού

Την ώρα που η ομάδα σχολίαζε ένα θέμα για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο της, μετά τον χαρακτηρισμό «μανούλα», ο δημοσιογράφος έσπευσε να πει: «Μην το λέτε και πολύ ότι είναι μανούλα , γιατί μπορεί να μας πει κανείς ότι τη διακρίνουμε. Είναι ΚΑΙ μανούλα. Το λέω γιατί υπάρχουν και παρεξηγήσεις ρε παιδάκι μου».

Ο Κωνσταντάρας πριν λίγο καιρό πετσόκοψε και τον Ουγγαρέζο

Μια νέα κόντρα φαίνεται να ξέσπασε στην ελληνική σόου μπιζ με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να.. «πετσοκόβει» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μέσω instastories.

Η ανατρεπτική συνάντηση Βανδή - Βίσση φαίνεται να μην έχει περάσει διόλου ασχολίαστη και όλοι από χθες το βράδυ αναφέρουν αυτήν την στιγμή διαρκώς.

Φυσικά, το Πρωινό πήρε θέση και αναφέρθηκε με την σειρά του στο ντουέτο αυτό με τον Δημήτρη Ουγγαρεζό να επιβεβαιώνει πως όντως υπήρξε κόντρα μεταξύ των δυο γυναικών και ότι μιλάει με τόση σιγουριά γιατί ήταν εκεί!

Αντιθέτως, στο Twitter ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται να μην έχει την ίδια άποψη με αυτή που εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθώς ανέφερε πως τελικά δεν υπήρχε κόντρα.

Φυσικά, όλο αυτή η περίεργη στάση του Δημήτρη Ουγγαρέζου δεν πέρασε ασχολίαστη από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος έσπευσε να τον «δικάσει» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram δημοσιεύοντας δύο ιστορίες.

κωνσταντάρας

κωνσταντάρας ουγγαρέζος

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται να αντιλήφθηκε τα instastories του δημοσιογράφου, παίρνοντας με τη σειρά του θέση, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ανεβάζει και να λήγει προσωπικά το όλο θέμα.

ουγγαρέζος