Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ότι είναι να γίνει πάνω στο κομμάτι της υιοθεσίας θα γίνει στον επόμενο χρόνο»

Φαίνεται πως σέφτεται πολύ σοβαρά να υιοθετήσει ένα παιδάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ότι είναι να γίνει πάνω στο κομμάτι της υιοθεσίας θα γίνει στον επόμενο χρόνο»

Πολλές είναι οι φορές που η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί, με την ίδια να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία.

Η επικοινωνιολόγος λοιπόν παραχώρησε μια συνέντευξη στη Βιβή Μπουγιούρα και το hernews.gr και μέσα σε όλα δήλωσε πως η υιοθεσία πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση, ωστόσο εξακολουθεί να το επιθυμεί και να το σκέφτεται.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για την υιοθεσία

“Το σκέφτομαι πολύ τελευταία. Δεν είναι απλή υπόθεση το να υιοθετήσεις παιδί. Το σκέφτομαι έντονα όμως. Ότι είναι να γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι θα γίνει στον επόμενο χρόνο”.

 Κατερίνα Γκαγκάκη για υιοθεσία

«Ο θάνατος του πατέρα μου με ισοπέδωσε»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος την αποπροσανατόλισε όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες αναρτήσεις στα social media για τον μπαμπά της και δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που του είχε.

«Ο θάνατος της μαμάς μου δεν ήταν κανένας τέλος εποχής, ίσως γιατί το περίμενα, ίσως γιατί είχε μία διαδικασία και ήταν σταδιακό και το ζήσαμε. Με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο συνέχισα να ζω.

Ο θάνατος του μπαμπά μου ήταν αποπροσατολιστικός γιατί σε αυτή την ηλικία δεν είναι παράλογο και περίεργο. Ντρέπομαι και να το πω σε ανθρώπους που έχασαν νεότερους ανθρώπους. Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε, όταν άρχισε να περνάει ο καιρός. Τώρα, με ζορίζει ότι θα φτιάξω το σπίτι να μείνω εγώ. Είναι όμως και μία αφετηρία. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, ήταν πόνος κι ανακούφιση. Είναι μία ανάσα γιατί ελευθερώνεσαι πια είσαι υπεύθυνη για τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά.