Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δύσκολα θα υιοθετούσα ένα παιδί 10 χρονών και πάνω»

Οι νέες δηλώσεις της για την υιοθεσία

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Δύσκολα θα υιοθετούσα ένα παιδί 10 χρονών και πάνω»
News 13.05.2021 17:24
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο The Caller και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν, τονίζοντας πως δεν είναι εύκολη η διαδικασία.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για την υιοθεσία

«Εγώ το έψαξα νομικά στην Ελλάδα, δεν είναι απλή υπόθεση αλλά δεν είναι και τόσο σύνθετη σε κάποιες περιπτώσεις για κάποιες ηλικίες. Υπάρχουν ιδρύματα, που μετά από μία διαδικασία που θα περάσει με μεγαλύτερα παιδιά, ίσως είναι απλούστερο.

Πιστεύω πάρα πολύ στο περιβάλλον, πιστεύω ότι δηλαδή μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου και αντιδράς στα πάντα. Πολύ δύσκολα θα έπαιρνα ένα παιδί, εάν προέκυπτε, 10 χρονών και πάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω κανονίσει να πάω σε ένα συγκεκριμένο ίδρυμα».

«Ο θάνατος του πατέρα μου με ισοπέδωσε»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος την αποπροσανατόλισε όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες αναρτήσεις στα social media για τον μπαμπά της και δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που του είχε.

«Ο θάνατος της μαμάς μου δεν ήταν κανένας τέλος εποχής, ίσως γιατί το περίμενα, ίσως γιατί είχε μία διαδικασία και ήταν σταδιακό και το ζήσαμε. Με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο συνέχισα να ζω.

Ο θάνατος του μπαμπά μου ήταν αποπροσατολιστικός γιατί σε αυτή την ηλικία δεν είναι παράλογο και περίεργο. Ντρέπομαι και να το πω σε ανθρώπους που έχασαν νεότερους ανθρώπους. Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε, όταν άρχισε να περνάει ο καιρός. Τώρα, με ζορίζει ότι θα φτιάξω το σπίτι να μείνω εγώ. Είναι όμως και μία αφετηρία. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, ήταν πόνος κι ανακούφιση. Είναι μία ανάσα γιατί ελευθερώνεσαι πια είσαι υπεύθυνη για τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχιάσει η Κατερίνα Γκαγκάγκη με την δήλωση της - «Τόσα χρόνια προσπερνώ ότι μου λείπεις..»

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αναφορά στη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα - «Με αυτό που έγινε πέρυσι...»

Share