Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ;

Φουλ ευτυχισμένο το ζευγάρι μετά τον ερχομό του γιου του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης μετά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Ο σεφ που μόλις γεννήθηκε ο γιος του, δημοσίευσε φωτογραφία με την σύντροφό του μέσα από το μαιευτήριο ,νιώθει ολοκληρωμένος μετά το θαύμα που έζησε.

Θα παντρευτεί ο Άκης Πετρετζίκης όμως με την σύντροφό του;

Παρόλα αυτά, όπως γράφει η εφημερίδα Reallife και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αντωνίου ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτεται το ζευγάρι.

Αντισυμβατικοί και οι δυο τους, δίνουν σημασία στην ουσία και δε θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βλέποντας το αγοράκι τους να μεγαλώνει και να γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

Η νέα του εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου του

Ο γνωστός σεφ και η σύντροφος του, Κωνσταντίνα, έγιναν γονείς για πρώτη φορά και έχουν πια επιστρέψει σπίτι μαζί με το μωράκι τους. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Άκης απέκτησε ένα νέο look, το οποίο και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία φαίνεται πιο χαρούμενος αλλά και πιο ανανεωμένος από ποτέ!

«Φρεσκαδούρα κουρεμένος και πατέρας τρελαμένος… έκανα και ρίμα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άκης Πετρετζίκης νέα ανάρτηση

Το υπέροχο βίντεο για την ημέρα του πατέρα

Για πρώτη φορά μπαμπάς είναι ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος θέλησε να κάνει μία υπέροχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την ημέρα του πατέρα.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος υποδέχθηκε το παιδάκι του και μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Στο βίντεο που ανέβασε, σχηματίζει τη φράση «Χαρούμενη μέρα του πατέρα» στα αγγλικά με ζαχαρωτά και γεμίζει τον χώρο με παιδικά παιχνίδια, ενώ η χαρά του, δεν κρύβεται.