Ηλίας Μπόγδανος: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Συνεχίζει να νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλίας Μπόγδανος: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος, λίγες μέρες μετά το φινάλε του Survivor 4. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο εκτάκτως.

Ο φιναλίστ του παιχνιδιού είχε ενημερώσει αμέσως τους διαδικτυακούς του φίλους πως βρέθηκε θετικός στο ιό και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται τα νεότερα για την υγεία του.

Την είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας όπως είπε ένα μικρό update σχετικά με την κατάσταση του.

Η νέο μήνυμα του Ηλία Μπόγδανου μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ηλίας Μπόγδανος σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο, έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα. «Δεν μπορείς πάντα να είσαι δυνατός, αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθήσεις. Και αυτή είναι η αρχή όλων», δημοσίευσε στο story του.

Ηλίας Μπόγδανος νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Το βίντεο του και οι δηλώσεις με σπασμένη φωνή

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το βίντεο για να σας πω ότι είμαι εδώ στο νοσοκομείο, σίγουρα για καλό. Οι άνθρωποι εδώ με προσέχουν πάρα πολύ και αυτό που έχει βοηθήσει στην βελτίωση της κατάστασής μου είναι τα άπειρα μηνύματα που έχω λάβει. Δεν το πιστεύω πόση αγάπη.

Μου δίνει τρομερή δύναμη. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα να γυρίσω από τα παιχνίδι και να είμαι πάλι σε εγκλεισμό, αλλά αυτό δείχνει πως πάνω από όλα είναι η υγεία και πρέπει να εκτιμάμε κάθε στιγμή που εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι είμαστε υγιείς. Να σας πω επίσης ότι σήμερα κυκλοφόρησα ένα νέο τραγούδι. Δεν ήθελα να το κάνω μέσα από το νοσοκομείο, αλλά πρέπει να προχωράμε βάσει των συνθηκών.

Όπως έλεγα μπορεί να μην είμαι εκεί έξω και να κάνω κάποιο live. Θα ήθελα να το ακούσετε. Στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω σύντομα να είμαι κοντά σας».