Ιωάννης Παπαζήσης: «Μου έκαναν ολόκληρες σελίδες να πεθάνει ή μου έστελναν είσαι σιχαμένος»

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννης Παπαζήσης: «Μου έκαναν ολόκληρες σελίδες να πεθάνει ή μου έστελναν είσαι σιχαμένος»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «In Style». Ο ηθοποιός μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που του έλεγαν ότι έκλαιγαν με την ερμηνεία του στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», είναι και οι ίδιοι οι οποίο τον λένε σιχαμένο στον ρόλο του στην Αγγελική στη σειρά του Alpha. Μάλιστα, ο ηθοποιός πριν λίγο καιρό χώρισε.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξή του:

Τι ξεχώρισες στον χαρακτήρα που υποδύθηκες φέτος στην Αγγελική, πέρα από το γεγονός ότι ήταν κόντρα σε αυτόν που είχες στο Κόκκινο Ποτάμι;

Ακριβώς αυτό! Δεν θα μου έλεγε τίποτα ο χαρακτήρας που έπαιξα στην Αγγελική αν δεν είχε προηγηθεί ο χαρακτήρας στο Κόκκινο Ποτάμι. Οι χαρακτήρες για μένα έχουν αξία αν τους εξετάζεις συνολικά στην πορεία του ηθοποιού.

Κι αυτό το αντιλαμβάνεσαι και από την ψευτοκριτική που υπάρχει στα social media, από τον κόσμο που μου έστελνε αμέτρητα μηνύματα για το πόσο έκλαιγαν όλη μέρα με αυτό που έβλεπαν στο Κόκκινο Ποτάμι και οι ίδιοι άνθρωποι μετά μου έστελναν μηνύματα για να μου πουν πόσο σιχαμένος είμαι και πόσο με μισούν.

Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορώ να έχω ως ηθοποιός κι έτσι θα προχωρήσω. Θα περιμένω λοιπόν τον επόμενο ρόλο μου στην τηλεόραση, που δεν θα θυμίζει ούτε τον Μίλτο ούτε τον Παύλο. Αλλιώς δεν θα επιστρέψω.

Όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και μίσους στα social media δεν σε φέρουν σε δύσκολη θέση;

Όχι. Μου αρέσει η διάδραση και προσπαθώ να απαντώ και στα μηνύματα που μου στέλνουν, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να έχω social. Ωστόσο, ίσως επειδή δεν τα έχω πάρει στα σοβαρά, δεν έχω έρθει μέχρι ώρας σε δύσκολη θέση. Και, ξέρεις, έκαναν σελίδες ολόκληρες «Να πεθάνει ο Παύλος» ή μου έστελναν προσωπικά «Ιωάννη, είσαι σιχαμένος». Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί ο στόχος μου αυτή τη χρονιά ήταν να με σιχαθούν και τα κατάφερα.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση για τις Άγριες Μέλισσες

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην Real Life και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του στην τηλεόραση καθώς και στην επιθυμία του να συμμετάσχει στην σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό χώρισε με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, εξήγησε πως μετά από τη συμμετοχή του στο Κόκκινο Ποτάμι και την Αγγελική, θέλει να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα για την καριέρα του.

«Μετά το ξεχωριστό «Κόκκινο Ποτάμι» και την δυνατή «Αγγελική», οφείλω να ανέβω ένα σκαλί στην επόμενη τηλεοπτική μου δουλειά και όχι να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να το κάνω. Δεν ανήκω σε αυτούς που καίγονται, ντε και καλά, να κάνουν ντε και καλά τηλεόραση. Ό,τι ήρθε στα χέρια μου μέχρι τώρα δεν με έπεισε να πω ναι… Θέλω να σεβαστώ όσα έκανα. Για αυτό και θα πω ναι μόνο αν έρθει κάτι ιδιαίτερο.

Ιωάννης Παπαζήσης Άγριες Μέλισσες

Ευχαρίστως θα έμπαινα στις Άγριες Μέλισσες, αν μου πρότειναν έναν ρόλο, που με κέντριζε γιατί είναι μια σειρά που δικαίως την έχει αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος, δίνοντάς της… πράσινο φως και για του χρόνου. Όλα είναι θέμα ρόλου», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.