Τζούλια Νόβα: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το σύντροφό της μετά τον αρραβώνα τους

Λάμπει στο πλευρό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το σύντροφό της μετά τον αρραβώνα τους

Η Τζούλια Νόβα όπως φαίνεται και απέδειξε επίσης, έχει ξεπεράσει για τα καλά τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου και έχει προχωρήσει στη ζωή της, αφού ήδη αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Μιχάλη Βιτζηλαίο και δημοσίευσε επίσης την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.

Το ξανθό μοντέλο έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, αφού βρήκε τον άνθρωπο της. Όταν μάλιστα της έκανε την πρόταση γάμου σύμφωνα με τα parapolitika, είπε αμέσως το πολυπόθητο "ναι".

Πρόσφατα λοιπόν, η Τζούλια Νόβα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία μετά τον αρραβώνα τους, με την καλλονή να ποζάρει στην αγκαλιά του και να λάμπει.

Αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία της Τζούλια Νόβα με τον σύντροφό της

Τζούλια Νόβα πρώτη φωτογραφία με το σύντροφό της μετά τον αρραβώνα τους

Αυτός είναι ο νέος "macho" σύντροφος της Τζούλια Νόβα

Ο νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του μοντέλου από την Ουκρανία είναι πολύ γυμνασμένος και ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της.

Μιχάλης Βιτζηλαίος σύντροφος Τζούλιας Νόβα

Σε κάθε περίπτωση η γνωριμία της εκρηκτικής ξανθιάς με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο έγινε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η ίδια, πάντως, παραδέχτηκε πως υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική έξοδός τους με τον Μιχάλη έγινε στα τέλη Οκτωβρίου.

Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για τη νέα της σχέση

«Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σίγουρα δε θα καθόμουν μόνη μου... Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά.

Η σχέση μας βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια.