Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά

Οι φωτογραφίες στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας περνάει η Βίκυ Καγιά στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Ηλία Κρασσά. Ο γάμος τους συμπλήρωσαν 7 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους και το γιορτάζουν με διακοπές.

Μετά τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο τους, αυτή την φορά η παρουσιάστρια - μοντέλο μας έδωσε μια μικρή γεύση από την εξόρμηση τους, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει τον προορισμό τους.

Μάλιστα, Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς τράβηξαν μια τρυφερή selfie με φόντο τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, η οποία και δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Αυτές είναι οι αναρτήσεις από τις ευτυχισμένες στιγμές Καγιά - Κρασσά

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς διακοπές

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς εξόρμηση μετά την επέτειο

Χαμός σε παραλία της Μυκόνου με Καγιά - Κρασσά και τα παιδιά τους

“Είμαι ευγνώμων. Για τις ευλογημένες στιγμές, τα μαθήματα, για τα εμπόδια, τα νέα ξεκινήματα”. Με αυτά τα λόγια η Βίκυ Καγιά έκανε μια μικρή ανασκόπηση της ζωής της, γιορτάζοντας πριν από λίγες μέρες τα 43 της χρόνια (δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram). Σε αυτές τις ευλογημένες στιγμές σίγουρα έχουν ξεχωριστή θέση τα δύο της παιδιά και, βέβαια, ο φύλακάς-άγγελός της, ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς.

Και τη μέρα των γενεθλίων της, φυσικά, και ήθελε να έχει εκείνους και μόνο στο πλευρό της. Η Βίκυ, που βρίσκεται ήδη στη Μύκονο, συνδυάζοντας τις διακοπές της με μια επαγγελματική υποχρέωση, πέρασε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή μαζί με την οικογένειά της στην παραλία της Ψαρούς. Ακολουθώντας, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, τα βλαστάρια της στα παιχνίδια τους στη θάλασσα.

Η μεγαλύτερη κόρη της Μπιάνκα ήθελε να την έχει κοντά της για να της δείχνει κάθε φορά πόσο ωραία κολυμπά χωρίς τα μπρατσάκια της, ενώ μαμά και κόρη προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον μικρότερο Κάρολο-Ηλία να κολυμπήσει φορώντας το τεράστιο σωσίβιο-αυτοκινητάκι που του είχαν πάρει δώρο οι γονείς του. Ο μπαμπάς Ηλίας ήταν αυτός που συνέχεια καμάρωνε με τα κατορθώματά τους και προσπαθούσε διαρκώς να τα εμψυχώσει, κρατώντας, όμως, την περισσότερη ώρα αγκαλιά τη σύζυγό του.

Σύσσωμη η οικογένεια μετά το μπάνιο έφαγε σε εστιατόριο που ήταν κοντά στην παραλία, ενώ αργότερα το απόγευμα έκαναν μια μίνι γιορτή, με τούρτα-έκπληξη στη μαμά Βίκυ, που έσβησε συγκινημένη τα κεράκια της με μόνο ευχή, να μην αλλάξει φυσικά τίποτα από την ζωή της!

Καγιά αρετουσάριστες φωτογραφίες

Καγιά Κρασσά περιοδικό You