«Σεισμό» θα προκαλέσει η βιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι - Αποκαλύψεις «βόμβα» για το παλάτι

«Γράφω το βιβλίο όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έγινα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σεισμό» θα προκαλέσει η βιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι - Αποκαλύψεις «βόμβα» για το παλάτι

Τα απομνημονεύματά του ετοιμάζει το διάστημα αυτό ο Πρίγκιπας Χάρι, από τα οποία μάλιστα πρόκειται να βγουν στο φως μυστικά και βόμβες.

Ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House ανακοίνωσε πως στα τέλη του 2022 πρόκειται να κυκλοφορήσει το «προσωπικό και ειλικρινές» βιβλίο, που θα παρέχει μια «πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του», με τον συγκεκριμένο οίκο να έχει κυκλοφορήσει και το παιδικό βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με την Page Six μέσα στα απομνημονεύματα του Χάρι αναφέρονται τα εξής: «Έχω φορέσει πολλά καπέλα με την πάροδο των χρόνων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι το να πω την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω μου, τα λάθη, τα μαθήματα που διδάχθηκα, μπορώ να δείξω ότι ανεξαρτήτως από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε» ενώ τόνισε πως γράφει τα απομνημονεύματά του «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έγινα».

Να σημειώσουμε πως το βιβλίο θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες από την παιδική ηλικία του Χάρι, τη στρατιωτική του θητεία αλλά και την ζωή του ως σύζυγος και πατέρας -δείτε εδώ τι υπηκοότητα θα έχει το δεύτερο παιδί του- ενώ σημαντικό είναι πως τα έσοδα από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πρίγκιπας Χάρι λεπτομέρειες για το βιβλίο

Το νέο επιχειρηματικό πλάνο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζουν το έδαφος έτσι ώστε να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Και οι δύο έχουν βάλει στο «μάτι» ένα πρόσωπο το οποίο έχει άμεση σχέση με μία διάσημη pop star.

Το διάσημο ζεύγος ενδιαφέρεται να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του καθώς επιθυμεί να προσλάβει ως σύμβουλο επιχειρήσεων τον Ollie Ayling.

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle:Το νέο επιχειρηματικό τους πλάνο

Πρόκειται για τον 30χρονο που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχία της Nicole Scherzinger αλλά και του πολυαγαπημένου συγκροτήματος Pussycat Dolls.

Ο Ollie Ayling κατάφερε να κάνει διάσημη την pop star καθώς της αύξησε την περιουσία. Βοήθησε την 42χρονη Nicole να συγκεντρώσει περιουσία μόλις 10 εκατομμυρίων λιρών κατά την διάρκεια των επτά χρόνων που συνεργάστηκαν μαζί. Επιπλέον, βοήθησε τη Nicole να πάρει ρόλους στις ταινίες της Disney Moana και Ralph Breaks the Internet. Ήταν επίσης το άτομο που εξασφάλισε την επιστροφή της στην κριτική επιτροπή του X Factor

Σύμφωνα με το περιοδικό The Sun, έχουν ήδη συνομιλήσει μαζί προκειμένου να συνεργαστούν.
Αν και το πριγκιπικό ζεύγος μπορεί να έχασε τα βασιλικά του προνόμια από τότε που έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά το ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη υπογράψει συμφωνία 112 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix. Επιπλέον, υπέγραψαν και μια ακόμα αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify για το podcast.

Οι Sussexes θεωρούν ότι ο Ollie μπορεί να επεκτείνει την επωνυμία τους παγκόσμια καθώς το έχει με τις επιχειρήσεις.

«Ο Harry και η Meghan επεκτείνουν γρήγορα την επιχειρηματική τους αυτοκρατορία και θέλουν να βοηθήσουν με τον καλύτερο την επιχείρηση. Ο Ollie Ayling υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για την καριέρα της Nicole, την παραγωγή χρημάτων και τη διατήρησή της, οπότε θεωρήθηκε το ιδανικό πρόσωπο», αναφέρει πηγή.