Πλήρως εμβολιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου - «Πρήστηκε πολύ το χέρι μου! Έκανα το...»

Αποκαλύπτει τις παρενέργειες που της εμφανίστηκαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πλήρως εμβολιασμένη η Κατερίνα Καινούργιου - «Πρήστηκε πολύ το χέρι μου! Έκανα το...»

Την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να είναι πια πλήρως εμβολιασμένη.

Η ίδια μάλιστα που πήγε για διακοπές στην Μύκονο αποκάλυψε τόσο πως έκανε το εμβόλιο της Moderna και πως έχει μερικές παρενέργιες, μέσα σε όλα και υψηλό πυρετό.

Τα βίντεο της Κατερίνας Καινούργιου για το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Πίνω χυμούς επειδή έκανα το εμβόλιο χθες. Πήγα στον Προμηθέα και εμβολιάστηκα. Ήταν όλοι τόσο ευγενικοί. Όταν μπήκα μέσα, ήταν ένας νεαρός, ένα παιδάκι, με στρατιωτική στολή. Μου είπε πως θα μου κάνει το εμβόλιο.

Του λέω πόσο χρονών είσαι αγόρι μου και μου είπε 22 και πως είναι νοσηλευτής στο 401. Τον είδα πολύ μικρό και γλυκό. Τελικά ήρθαν και άλλες δύο κυρίες και μου το έκαναν. Εγώ έκανα το moderna και πρήστηκε πολύ το χέρι μου. Τίποτα άλλο. Με ρώτησαν απλά αν είμαι έγκυος και τους είπα δυστυχώς όχι. Κάθισα 15 λεπτά και μετά έφυγα. Καλή ανοσία σε όλους μας».

Βάρβαρο καλοκαίρι για την Κατερίνα Καινούργιου

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της τελευταίας εκπομπής της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που στέφθηκε -και δίκαια- η απόλυτη πρωταθλήτρια της πρωινής ζώνης, η Κατερίνα Καινούργιου δεν σάλπαρε απλώς για το νησί του Αργοσαρωνικού, όπου ήδη κάνει τις διακοπές της, αλλά και για νέα τηλεοπτικά λιμάνια. Με την εξώδικη διαμαρτυρία που επιδόθηκε από τη δικηγόρο της στη διοίκηση του Open, η παρουσιάστρια έβαλε τέλος στη συνεργασία της με το κανάλι στο οποίο έκανε τις μεγάλες της επιτυχίες τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς οι σχέσεις τους, όπως υποστηρίζει, είχαν πλέον αλλάξει ριζικά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε εξώδικα με open

“Έχω ανασφάλειες και κόμπλεξ αλλά προσπαθώ να μην τα δείχνω”...

Αυτό εξομολογήθηκε η Κατερίνα λίγο πριν φύγει για τις διακοπές της, δείχνοντας πως έχει δουλέψει αρκετά με τον εαυτό της τα τελευταία χρόνια, αναγνωρίζοντας τα τρωτά της σημεία και τις αδυναμίες της. Στην αλλαγή της σίγουρα έχει βοηθήσει και η σχέση της με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Είναι εκείνος που την ηρεμεί και την κάνει να αντιμετωπίζει διαφορετικά πια τις δυσκολίες της. Το ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι σκοπεύει να κάνει μια μικρή βόλτα στα νησιά των Κυκλάδων, ενώ επιδίωξη και των δύο είναι να περάσουν ένα ανέμελο και ήρεμο καλοκαίρι, χωρίς άγχος και επαγγελματικές σκοτούρες.