Καμία επιθυμία για επανασύνδεση Ηλιάνας Παπαγεωργίου με Snik

Μετά από δική σας ψήφο στο instagram του Youweekly

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καμία επιθυμία για επανασύνδεση Ηλιάνας Παπαγεωργίου με Snik

Με αφορμή τις φήμες αλλά και τις κινήσεις επανασύνδεσης μεταξύ Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Snik, θελήσαμε να δούμε εσείς τι γνώμη έχετε.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής είναι αναντίρρητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ, με τους μισούς να λατρεύουν να τους βλέπουν μαζί και τους άλλους να θεωρούν ότι είναι ότι πιο αταίριαστο.

Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα poll στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram προκειμένου να δούμε αν θέλετε ή όχι τελικά επανασύνδεση.

Τελικά, η πλειοψηφία θεωρεί ότι είναι καλύτερα να μείνουν χώρια.

Insta Poll Παπαγεωργίου Snik

Ρομαντικό δείπνο για Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Πλήρωσαν 1700 ευρώ για μια μπριζόλα

Τόσο ο Snik, όσο και η "πρώην" σύντροφός του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο. Μπορεί οι δυο τους να έχουν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η μοίρα τους έφερε μαζί στο νησί των ανέμων. Όπως φαίνεται όμως, δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί, αλλά ήταν... κανονισμένο.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο τράπερ έκανε ξανά follow την παρουσιάστρια και από εκείνη τη στιγμή, οι φήμες που τους θέλουν να είναι ξανά μαζί έχουν «φουντώσει».

Λάδι στη φωτιά λοιπόν ρίχνει και η εμφάνιση του Snik στη Μύκονο, τον καιρό που βρίσκεται εκεί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κάμερα του Mykonos Live TV, τον κατέγραψε να κάνει βόλτες στα στενά του νησιού πριν επιβληθεί το lockdown, ενώ ο Πέτρος Νάζος, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, μίλησε στο Καλοκαίρι Not και άφησε να εννοηθεί πως ο Snik έψαχνε την Ηλιάνα.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν ο Πέτρος Νάζος είχε δίκιο, αφού ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όχι μόνο συναντήθηκαν, αλλά απόλαυσαν ένα άκρως ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο του Νουσρέτ. Την αποκάλυψη έκανε η Soula Glamorous στο Instagram σήμερα 20/7 πρωί πρωί.

Συγκεκριμένα, παρατήρησε το δαχτυλίδι που φοράει στο δάχτυλο της το μοντέλο, το οποίο είναι ίδιο με το δαχτυλίδι που φοράει το χέρι που απεικονίζεται στην ανάρτηση του τράπερ στο προφίλ του.

Μάλιστα, κοινοποίησε και ένα μήνυμα που δέχτηκε από follower της, όπου ανέφερε πως η μπριζόλα που έφαγαν κοστίζει μαζί με το show που κάνει ο σεφ περίπου 1.700 ευρώ.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου πανάκριβο εστιατόριο

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως Snik και Ηλιάνα είναι μαζί στην Μύκονο

Στην Μύκονο Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου επανασύνδεση

Ρομαντικό δείπνο για Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου