Ελένη Μενεγάκη: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της Βαλέριας Λάτσιου

Η τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της Βαλέριας Λάτσιου

Με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram της, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να μοιραστεί για πρώτη φορά με τους διαδικτυακούς της φίλους, το πρόσωπο της κόρης της, Βαλέριας Λάτσιου, την οποία δεν έχουμε ξαναδεί στα social media.

Η παρουσιάστρια κρατάει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και ο μεγάλος γιος της, Άγγελος, είναι εξαιρετικά ενεργός στο Instagram και μάλιστα, σχολιάζει καθημερινά τις φωτογραφίες που ανεβάζει η μαμά του από τις διακοπές της.

Αυτή τη φορά, είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να ποζάρει δίπλα στη Βαλέρια, η οποία της δίνει ένα υπέροχο φιλάκι.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τη Βαλέρια Λάτσιου

«Μαμά και κόρη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο από τις διακοπές τους

Την ονομαστική της εορτή είχε πριν από μερικές μέρες η μικρή Μαρίνα και οι γονείς της Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος πήραν το σκάφος τους, φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν βόλτα στις Κυκλάδες, κάνοντας τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά.

Όπως σας είχαμε ήδη πληροφορήσει η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην κάνει κάτι ξεχωριστό για την μικρή της οικογένειας της. Ωστόσο, λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσε να κάνει κάτι μεγάλο με καλεσμένους αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μας δείξει πως πέρασαν στην γιορτή της Μαρινούλας. Το ζευγάρι με το σκάφος του έκανε βόλτα σε κοντινά νησιά των Κυκλάδων και πέρασαν μαγευτικά.

«Το κορίτσι μας το γιορτάσαμε χτες , ταξιδεύοντας στις ομορφες Κυκλαδες ! Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές για την ΜΑΡΙΝΑ μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της, περίπου έναν μήνα πριν ξεκινήσει στον αέρα του MEGA με τη νέα της ψυχαγωγική εκπομπή και καινούργια πρόσωπα στο πλευρό της.