Σπάνια φωτογραφία της Τζίνας Αλιμόνου με μαγιό - Το κορμί της χωρίς ρετούς στα 48 της

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάνια φωτογραφία της Τζίνας Αλιμόνου με μαγιό - Το κορμί της χωρίς ρετούς στα 48 της

Μια σπάνια φωτογραφία της με μαγιό δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζίνα Αλιμόνου. Η ηθοποιός - μοντέλο που κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι καθημερινή χρήστης των social media, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Έχοντας αποφασίσει να κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ από την showbiz, ειδικά μετά το διαζύγιο της, απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, έχοντας στο πλευρό της τα τέσσερα παιδιά της.

Η πρώτη φωτογραφία της Αλιμόνου με μαγιό για φέτος - Το κορμί της χωρίς ρετούς

Πρόσφατα η Τζίνα Αλιμόνου μοιράστηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε στην παραλία με μαγιό. Η ηθοποιός στα 48 της χρόνια και μετά την απόκτηση 4 παιδιών, διατηρεί αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

Η αποκάλυψη της Τζίνας Αλιμόνου για τις πλαστικές

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η Τζίνα Αλιμόνου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, τις συζητήσεις που κάνει για μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά μοιράστηκε και μυστικά ομορφιάς με το τηλεοπτικό κοινό.

Ακόμα, η Τζίνα μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε πρόσφατα από τον Δημήτρη Αποστόλου να συμμετάσχει σε μια νέα θεατρική παράσταση: «Τον Δημήτρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Με εξέπληξε στην αρχή η πρόταση του αλλά μετά συναντηθήκαμε, βρεθήκαμε, τα είπαμε και μακάρι να προχωρήσει. θα δούμε. Το θέατρο το σκέφτομαι αλλά επίσης σκέφτομαι και τον χρόνο μου γιατί είμαι λίγο στενά από χρόνους. Ναι, το αγαπώ όμως πολύ το θέατρο».

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου δε δίστασε να αποκαλύψει αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση: «Γενικώς κάνω μια πολύ απλή ζωή. Το φαγητό μου είναι φτιαγμένο από εμένα και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης τρώω καθαρές τροφές. Δεν κάνω μποτοξ. Έχω αρχίσει face yoga».