Άγγελος Λάτσιος: Χαμός στο Instagram με το νέο σχόλιο που έκανε στη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Το έχει τερματίσει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Χαμός στο Instagram με το νέο σχόλιο που έκανε στη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Με ένα νέο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε με τη Βαλέρια η Ελένη Μενεγάκη, χτύπησε ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος εκθείασε τη μαμά και την αδερφή του, όπως συνηθίζει να κάνει τις τελευταίες μέρες στα social media.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ξετρελάθηκε με τη σέλφι της Ελένης Μενεγάκη και έτσι δεν μπόρεσε να μην εκφράσει τον θαυμασμό του. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον μεγαλύτερο γιο της παρουσιάστριας να κάνει αντίστοιχα σχόλια για μέλη της οικογένειάς του.

Ο Άγγελος Λάτσιος τον τελευταίο καιρό είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και πολλές φορές ανεβάζει φωτογραφία με τις αδερφές του ή με την αγαπημένη του μητέρα, ενώ σπάνια βλέπουμε και τον μπαμπά του, Γιάννη Λάτσιο.

Το νέο σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου στην Ελένη Μενεγάκη και την αδερφή του, Βαλέρια

«Πόση ομορφιά σε μία φωτογραφία;», έγραψε ο Άγγελος Λάτσιος, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει: «Αστέρια μου».

Άγγελος Λάτσιος σχόλιο Ελένη Μενεγάκη

Στην Αίγινα ο Άγγελος Λάτσιος

Non stop διακοπές κάνει αυτό το καλοκαίρι ο Άγγελος Λάτσιος, με τον ίδιο να αφήνει για λίγο την όμορφη Άνδρο και να επισκέπτεται την Αίγινα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι αρκετά ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή του.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος επισκέφθηκε την Αίγινα και όπως φαίνεται δεν ήταν μόνος, αλλά με την Γαία Μερκούρη, με την οποία είναι αρκετά κοντά.

Ωστόσο, οι φήμες για την μεταξύ τους ερωτική σχέση ακόμα υπάρχουν, μιας και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

Άγγελος Λάτσιοςn στην Αίγινα

Ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Ο Άγγελος Λάτσιος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο η μητέρα του, ποζάρει στο κρεβάτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τις τελευταίες μέρες, ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και μάλιστα, ανεβάζει και φωτογραφίες με τις αδερφές του.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η διάσημη μαμά του, για την οποία μάλιστα ακούγεται πως ετοιμάζει την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Άγγελος Λάτσιος, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη και οι αντιδράσεις είναι σίγουρο πως έπεσαν βροχή.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη