Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Ηλίας Μπόγδανος "θάβει" τον Παππά λίγο μετά το Survivor - «Έκανε καλό θέατρο και εγώ ψάρωσα»

Η κόντρα συνεχίζεται

Ο Ηλίας Μπόγδανος
News 22.07.2021 08:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Ηλίας Μπόγδανος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και μέσα σε όλα μίλησε για τη κόντρα του με τον Αλέξη Παππά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor που πρόσφατα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, παραδέχτηκε ότι κρατάει όλες τις καλές στιγμές από το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου

Στις αρχές, στην Κόκκινη ομάδα ήσαστε πολύ δεμένοι. Υπήρχε, όμως, το θέμα του Τριαντάφυλλου.

(γέλια) Ο Τριαντάφυλλος εί­ναι μία κατηγορία μόνος του, πραγματικά!

Πως ήταν εκείνη η περίοδος στην οποία ήταν απομονωμένος από εσάς τους υπόλοιπους;

Τότε έπαθα το πρώτο σοκ, κα­θώς κατάλαβα τι σημαίνει ριάλιτι. Πώς γίνεται τη μια στιγ­μή να χαμογελάμε και αμέσως μετά να προκύπτει ένα ολόκλη­ρο θέμα για κάτι που αφορά καθαρά το παιχνίδι. Μετά αντιλήφθηκα ότι όλο αυτό είχε κάποια σκοπιμότητα. Ίσως και να ήμουν αθώος, απονήρευτος για ένα ριάλιτι.

Μέσα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλάζει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου;

Σίγουρα μεγαλοποιούνται όλα και μπορεί να αλλάξεις συ­μπεριφορές, σε σημείο να χά­σεις λίγο τον εαυτό σου. Επειδή είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες, μπερδεύεται το μυα­λό σου.

Εσύ το ένιωσες αυτό κι όταν ήρθες σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά;

Ο Αλέξης έκανε πολύ καλό θέατρο, οπότε δεν μπορώ να κρατήσω κακία. Έκανε θέατρο, κι εγώ δυστυχώς... ψάρωσα.

Η Μαριαλένα είπε ότι οι δύσκολες στιγμές ήταν περισσότερες από τις καλές.

Εμένα μου έχουν μείνει μόνο οι καλές.

Σε έχει αλλάξει όλη αυτή η εμπειρία;

Σίγουρα. Με έχει προσγειώσει ανώμα­λα στην πραγματικότητα. Ήμουν λίγο πιο ρομαντικός, δεν ήθελα να δω κά­ποια πράγματα που στο μυαλό μου τα είχα ρόδινα.

Πώς ένιωσες στην ανακοίνωση του νικητή;

Πάρα πολύ όμορφα. Ο Σάκης είναι ένα παιδί που αγωνιστικά δεν παίζεται, δεν χάνει. Πραγματικά, του άξιζε η νίκη. Εί­μαι τόσο γεμάτος, γιατί το δικό μου έπαθλο είναι η αγάπη που έχω εισπρά­ξει από τον κόσμο. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω! Οι φίλοι μου, που με ξέρουν χρόνια, οι γονείς μου και η κοπέ­λα μου μου είπαν ότι στο παιχνίδι βγή­κε ο πραγματικός μου χαρακτήρας. Πέρα από μια-δυο κακές στιγμές, όλα τα άλλα, ακόμα και τα νεύρα, ήταν Ηλί­ας. Οπότε, βγήκε αυτό που είμαι. Κι αυτό είναι το δικό μου έπαθλο.

Από εδώ και πέρα τι σχέδια έχεις;

Μουσική, μουσική, μουσική. Έχω γρά­ψει τραγούδια που μου αρέσουν πολύ και ετοιμαζόμαστε με την ομάδα μου στην Cobalt Music να τα κυκλοφορή­σουμε το συντομότερο!

Ηλίας Μπόγδανος για τον Αλέξη Παππά

"Έκλεψα μισό σάντουιτς που είχε άπειρα μυρμήγκια πάνω και το φάγαμε"

Ο Ηλίας Μπόγδανος, όπως ο Σάκης Κατσούλης , το πρωί της Πέμπτης απάντησε 10 πικάντικες ερωτήσεις για την στήλη της εκπομπής Love it.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε κι άγνωστο περιστατικά που δεν είχαν δείξει ποτέ οι κάμερες όπως το ότι έκλεψε και φαγητό με τους Amigos και το μοιράστηκαν δια του πέντε.

«Βγαίνοντας από το παιχνίδι παραγγείλαμε 10 τυλιχτά και έφαγα τα 3.

Στη βίλα του Acun θα πάρω σίγουρα την Αλεξάνδρα, σίγουρα τον Σάκη και από εκεί και πέρα όποιος θέλει από τους Amigos είναι ευπρόσδεκτος.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν ο παίκτης με την πιο μελετημένη στρατηγική.

Στο Survivor έκλεψα μισό σάντουιτς το οποίο ανακάλυψα μετά ότι είχε πάρα πολλά μυρμήγκια. Παρ’ όλα αυτά, το καθαρίσαμε και το μοιραστήκαμε δια πέντε.

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν στο τέλος, όταν συνειδητοποίησα ότι δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο εκεί πέρα.

Η στάση του Ασημακόπουλου δικαιολογείται γιατί εκεί πέρα χάνουμε όλοι το μυαλό μας. Με στενοχώρησε αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ.

Το τελευταίο διάστημα, όταν υποψήφιοι ο Κόρομι και ο Ασημακόπουλος δεν έδινα καθόλου τροφή σε αυτά που είχαν γίνει γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω κόσμο που με αγαπάει έξω και κάνω κακό σε αυτούς που ήταν στον τάκο.

Το μεγαλύτερό μου λάθος στο Survivor είναι όταν έχασα τον εαυτό μου την περίοδο που νόμιζα ότι υπάρχει εχθρός -που δεν υπάρχει κανείς εχθρός- και έβγαλα κακία. Αλλά μετά ξύπνησα, το συνειδητοποίησα και πήγα και έπιασα τα άτομα για τα οποία είχα πει άσχημα πράγματα και είχα βγάλει μια τοξικότητα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Κατσούλης: "Αδειάζει" την σχέση του με την Μαριαλένα λίγο μετά το τέλος του Survivor 4

Γιώργος Λιανός: Για φαγητό με την σύντροφό του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας

Share