Ηχηρές απουσίες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου - Κάποιοι δεν έστειλαν ούτε στεφάνι

Τα ονόματα που δεν πάτησαν το πόδι τους στο τελευταίο αντίο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηχηρές απουσίες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου - Κάποιοι δεν έστειλαν ούτε στεφάνι

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7). Φίλοι και συγγενείς αλλά και θαυμαστές του «Πρίγκιπα» συγκεντρώθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν. Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η αγαπημένη του κόρη, Μαρία Βοσκοπούλου, οι οποίες είπαν το δικό τους «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο. Ωστόσο, υπήρχαν και αρκετές ηχηρές απουσίες.

Από την κηδεία δεν έλειψαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και οι έμπιστοι συνεργάτες του τραγουδιστή που τον ακολούθησαν στα τελευταία βήματα της καριέρας του. Από τον προσωπικό του μπουζουξή μέχρι και τον κομμωτή του.

Τόλης Βοσκόπουλος Α Νεκροταφείο

Ποιοι δεν πήγαν στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, αρκετά ήταν τα πρόσωπα που ενώ συνεργάστηκαν με τον Τόλη Βοσκόπουλο και ήταν και με κάποιους στενοί φίλοι, δεν έστειλαν ούτε στεφάνι.

Αρχικά, ενώ όλοι περίμεναν πως θα πάει στην κηδεία η πρώην σύντροφος του Μαρινέλλα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Επίσης, όπως γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας, δεν έστειλε ούτε στεφάνι στον τελευταίο αποχαιρετισμό. Τρανταχτή ήταν και η απουσία του Γιάννη Πάριου, ο οποίος δεν βρέθηκε δίπλα στον καλό του φίλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν για πολλές σεζόν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. Επίσης, ούτε η Γλυκερία πήγε να τον αποχαιρετήσει, όπως ούτε η Χάρις Αλεξίου η οποία βέβαια έστειλε στεφάνι, ενώ έκανε και μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στα social media. Ακόμη μια απουσία ήταν εκείνη και του Γιώργου Νταλάρα.

Στην κηδεία ωστόσο του Τόλη Βοσκόπουλου δεν πάτησε το πόδι της ούτε και η πρώην σύζυγός του με την οποία βρέθηκε στα δικαστήρια, Τζούλια Παπαδημητρίου, παρόλο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε "σπάσει" τη σιωπή της μιλώντας για το θάνατο του.

Οι συγκλονιστικές εικόνες από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της ταφής του, ο κόσμος τραγούδησε το «Ανεπανάληπτος», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού.