Θυμάστε τον "Κρατς" του MasterChef, Χρήστο Μπάρκα; - Δείτε πως είναι σήμερα

Συνεχίζει τη μαγειρική ή τα παράτησε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θυμάστε τον

Ο Χρήστος Μπάρκας είναι αναμφισβήτητα από τους παίκτες του MasterChef που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε. Θεωρήθηκε από τους πιο γοητευτικούς του παιχνιδιού, ενώ άφησε σίγουρα εποχή με μια αδιανόητη ατάκα που είχε πετάξει στον Πάνο Ιωαννίδη.

Στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef 3 οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, καλωσόρισαν τους επίδοξους μάγειρες και δοκίμασαν τα πιάτα τους. Ο διαγωνιζόμενος λοιπόν από τα Ιωάννινα μαγείρεψε χόρτα με βατραχοπόδαρα και τραχανά.

Όταν ο Πάνος Ιωαννίδης σηκώθηκε να δοκιμάσει βρήκε τα χόρτα πιο τραγανά απ’ ότι θα τα ήθελε και τότε έγινε ο επικός διάλογος: «Το κρατς» είπε ο κριτής, αναφερόμενος στον ήχο που κάνει το χόρτο επειδή είναι άψητο, το «το κράτησα λίγο ελαφρώς» είπε ο παίκτης μιλώντας για τα χόρτα που... κρατάνε.

Τι κάνει και πως είναι σήμερα ο Κρατς - Χρήστος Μπάρκας του MasterChef

Σήμερα, 2 χρόνια περίπου μετά το τέλος του τρίτου κύκλο του MasterChef, συνεχίζει να ασχολείται με την μαγειρική την οποία και αγαπάει. Μάλιστα, ο λογαριασμός του στο Instagram έχει περισσότερες φωτογραφίες με φαγητά, παρά με το πρόσωπο του.

Ο Χρήστος Μπάρκας παραμένει ίδιος με τότε, ωστόσο όπως είδαμε έχει πάρει λίγα κιλάκια και τα μαγουλάκια του έχεουν... φουσκώσει!

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Μπάρκα που γνωρίσαμε στο MasterChef 3

  • Είναι 36 χρονών και κατάγεται από τα Ιωάννινα
  • Πριν τη συμμετοχή του στο MasterChef εργαζόταν ως μάγειρας σε παιδικό σταθμό.
  • Δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής μετά από παρότρυνση των δύο καλών του φίλων, Χρήστου και Χριστίνας
  • Από τις οντισιόν κιόλας κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει viral, εξαιτίας της ατάκας “Κρατς
  • Μετά το τέλος του MasterChef, συμμετείχε στο ριάλιτι Globetrotters, όπου μαζί με τον συνδιαγωνιζόμενο του Παντελή "γύρισαν" τον κόσμο
  • Αυτό το διάστημα ο Χρήστος Μπάρκας έχει ανοίξει το δικό του κανάλι στο Youtube και εκεί μοιράζεται τις συνταγές του