Βάσια Τριφύλλη: Συγκινεί με την εξομολόγηση για την θετή της κόρη - «Τα μάτια της μου έκαναν το “κλικ”»

«Εγώ την ξέρω καλύτερα και από τη μάνα που την γέννησε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάσια Τριφύλλη: Συγκινεί με την εξομολόγηση για την θετή της κόρη - «Τα μάτια της μου έκαναν το “κλικ”»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην κάμερα του “Alpha Παντού” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην θετή της κόρη, Βερόνικα.

Η γνωστή ηθοποιός επίσης για την γνωριμία και την σχέση της με την ίδια ενώ αναφέρθηκε και στον 2χρονο Βασίλη, τον γιο της Βερόνικας ενώ λίγες μέρες πριν συγκίνησε και με τις δηλώσεις της αναφορικά με τον έρωτα.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη

”Με το που βλέπω τον Βασιλάκη μία… απώλεια ούρων την έχω, δεν το ελέγχω, διαλύομαι. Να σου πω ψέματα."

Αναφορικά με τους λόγους που επέλεξε να υιοθετήσει τη Βερόνικα, ανέφερε: “Τα μάτια της μου έκαναν το “κλικ”. Να μην ξέρει λέξη ελληνικά, να μην ξέρω λέξη ρουμάνικα και να θέλουμε τόσο πολύ να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε. Τα μάτια 9 φορές στις 10 λένε την αλήθεια. Κι αν είσαι και αφηρημένος, δηλαδή δεν το ελέγχεις, σου ξέφυγε.

Δεν καταλάβαινα τι θέλει να μου πει και έρχεται και με παίρνει αγκαλιά. Με πήγε στην κουζίνα και μου λέει “κάτσε, να σου δώσω να φας, να σου φτιάξω καφέ”. Και σκεφτόμουν ότι εγώ ήρθα να δουλέψω γιατί μου συμπεριφέρεται έτσι αυτή. Να με χαϊδεύει, να μου κρατάει το χέρι… Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή. Μου έδωσε εξαρχής τόση αγάπη και τόση τρυφερότητα. Μου έχει μείνει στο μυαλό. Εγώ την ξέρω καλύτερα και από τη μάνα που την γέννησε. Μοιάζουμε πάρα πολύ. Είναι σαν να είμαστε συγγενείς”.

«Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν από κάποια χρόνια με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας πως ήρθε την εποχή που προσπαθούσε να κάνει παιδί.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και για τις μεγάλες επιτυχίες που έκανε, ξεκαθαρίζοντας πως επέλεξε να δώσει σημασία σε αυτές παρά στον καρκίνο.

Η Βάσια Τριφύλλη, η οποία πριν από λίγο καιρό σχολίασε με πολύ αυστηρό τρόπο το θέμα των καταγγελιών, μίλησε και για τη μεγάλη αγάπη που δέχθηκε από τον κόσμο.

Βάσια Τριφύλλη καρκίνος

Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα – ήμουν τυχερή γιατί είχα πολύ καλούς συνεργάτες – και έλεγα στα παιδιά “αν με δείτε και λιποθυμήσω δεν θα νιώθω καλά, μην στενοχωριέστε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε. Και έτσι γινόταν. Η επιτυχία και ο καρκίνος ήρθαν μαζί στη ζωή μου. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα με επιτυχία.

Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία και αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο με τον καρκίνο ήταν όλος ο κόσμος από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε όταν ήθελα να κάνω παιδί. Ήταν σαν να μου είπε: “Κάνεις όνειρα; Φάε μία τώρα και ηρέμησε”», είπε χαρακτηριστικά.