Βασιλική Μιλλούση: «Πέφτει αρκετό βάρος πάνω μου»

H αποκάλυψη για τη ζωή με τον Λευτέρη Πετρούνια και το ταξίδι της στο Τόκιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: «Πέφτει αρκετό βάρος πάνω μου»

Δηλώσεις στην εκπομπή ALPHA Παντού έκανε το πρωί της Πέμπτης, η Βασιλική Μιλλούση, η οποία μίλησε για το ταξίδι του συζύγου της στο Τόκιο, καθώς και για την καθημερινότητά της με τα δύο παιδιά, η οποία όπως αποκαλύπτει την έχει ζορίσει λίγο.

Οι δηλώσεις της Βασιλικής Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια

«Νομίζω ότι αυτή η περίοδος πια, εκτός από αγχωτική, είναι και το αποκορύφωμα τους άγχους, της στενοχώριας, της αναμονής… Έφτασε η μεγάλη στιγμή και όλοι περιμένουμε από μέρα σε μέρα να δούμε τον μπαμπά μας στην τηλεόραση και να του πούμε “μπράβο”, όπως λέει και η Σοφία.

Η Σοφία τον Νοέμβριο θα γίνει δύο. Έτυχε να έρθουν κοντά τα δύο παιδιά, δεν προγραμματίζονται αυτά. Φυσικά το καλοδεχτήκαμε και όσο δύσκολο κι αν ήταν, τώρα το απολαμβάνουμε.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχω φύγει από το σπίτι, δεν έχω ταξιδέψει. Το πρώτο μου ταξίδι θα ήταν τώρα, που θα πάω στο Τόκιο. Ο Λευτέρης από τη ν πρώτη στιγμή ξεκίνησε να κάνει ταξίδια, γιατί έπρεπε να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο με τις προκλήσεις. Δεν νομίζω ότι το συνηθίζεις αυτό και όσο πιο μακριά είναι τόσο πιο δύσκολο είναι.

Δεν μου έχει τύχει κάτι σοβαρό, όσο λείπει ο Λευτέρης. Η αλήθεια είναι ότι πέφτει αρκετό βάρος επάνω μου. Από την καθημερινότητα μέχρι και τα πιο σύνθετα. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά φτιάχνεται», είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση.

Πρόβα νυφικού για τη Βασιλική Μιλλούση

Λίγο καιρό μετά την βάφτιση των παιδιών τους, η Βασιλική Μιλλούση κα ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τον γάμο τους. Μάλιστα, η αθλήτρια ήδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την πρόβα νυφικού.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και σε λίγο καιρό σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έτσι, η Βασιλική Μιλλούση, όσο ο Λευτέρης Πετρούνιας βρίσκεται στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρήκε την ευκαιρία να ψάξει το νυφικό που θα φορέσει στον γάμο της.

Βασιλική Μιλλούση Λευτέρης Πετρούνιας γάμος