Από τους ΚουΚου στο Mega - Αυτό το πρόσωπο έκλεισε με την εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σετ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Από τους ΚουΚου στο Mega - Αυτό το πρόσωπο έκλεισε με την εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου έριξε οριστική αυλαία και έτσι, τα μέλη της έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τους νέους τους προορισμούς. Ένα από αυτά μάλιστα, βρήκε τον επόμενο σταθμό του, στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμτσέλη στο Mega, Fishy.

Η Κατερίνα Καραβάτου φαίνεται πως ήδη έχει κλείσει στο Mega και μάλιστα, θα πάρει μαζί της και έναν από τους συνεργάτες της, ενώ στο ίδιο κανάλι θα βρίσκεται και ακόμα ένας από τους ΚουΚου.

Αυτό το πρόσωπο των ΚουΚου πήγε στο Mega και την εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο λόγος για τον Λάμπρο Βακιάρο, ο οποίος έχει αναλάβει νέο πρότζεκτ και μάλιστα, έχει ανεβάσει και τα πρώτα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δυναμικό του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα, το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιάνει το τιμόνι του «Fishy», μιας νέας, πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής και σαλπάρει για το Ιόνιο. Παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα…», αναφέρει η ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή.

Λάμπρος Βακιάρος Fishy
Λάμπρος Βακιάρος Γιάννης Τσιμιτσέλης

Τα δάκρυα του Λάμπρου Βακιάρου στο φινάλε των ΚουΚου

Το κλίμα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου ήταν από την αρχή κάπως περίεργο, καθώς ήταν η τελευταία εκπομπή για σήμερα.

Το μόνο σίγουρο ήταν πως υπήρχε ιδιαίτερη συγκίνηση, χαρά ενώ τα συναισθήματα ήταν κάπως ανάμεικτα. Ο Λάμπρος Βακιαρός, ήταν εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά επίσης αφού παρέλαβε και από την Κατερίνα Καραβάτου το βραβείο του MasterChef.

«Ο Λάμπρος Βακιάρος δεν είχε πάρει ποτέ το βραβείο του. Είναι η στιγμή που δίνουμε το βραβείο του MasterChef», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και αγκάλιασε τον Λάμπρο.

«Ο Λάμπρος, αλήθεια, το είχε πει και στην εκπομπή, δεν έχει πάρει ποτέ το βραβείο του από το MasterChef και ήρθε η ώρα να το πάρει από τους Κου Κου, τέσσερα χρόνια μετά», τόνισε επίσης η Κατερίνα, με τον Λάμπρο Βακιάρο να προσπαθεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.