Χαρές στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου

Σε πελάγη ευτυχίας ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου

Μεγάλες χαρές έχει για ακόμα μία φορά στο σπίτι του ο Γιάννης Πλούταρχος, καθώς η κόρη του, Κατερίνα, πήρε το πτυχίο της για την σχολή της και μοιράστηκε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την αποφοίτησή της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μετά τις επιτυχίες που σημειώνει στον καλλιτεχνικό χώρο ο γιος του τραγουδιστή, Γιώργος Κακοσαίος, η κόρη του σημείωσε μία μεγάλη επιτυχία στον ακαδημαϊκό τομέα.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί με μία καλή της φίλη, με την οποία μπήκαν μαζί στη σχολή.

H ανάρτηση της κόρης του Γιάννη Πλούταρχου

«Ορκιστήκαμε φίλη μου @lena._ptr και είχαμε και την τύχη να ορκιστούμε μαζί. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί περάσαμε τα πάντα, μαζί κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο Σαγαπω πολύ πολύ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Κακοσαίου.

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Γιάννης Πλούταρχος με την κόρη του

Το ταλέντο που έχει ο Γιάννης Πλούταρχος φαίνεται να έχει μοιραστεί σε όλη την οικογένεια, μιας και ο ίδιος μαζί με την κόρη του κυκλοφορήσαν από κοινού ένα τραγούδι.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής λοιπόν παρουσίασε την μεγάλη του επιτυχία «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» μέσα από μία διαφορετική ηχογράφηση, μαζί με την 23χρονη κόρη του, Κατερίνα.

Μπαμπάς και κόρη στο Panik Room, το studio ηχογράφησης στα γραφεία της Panik Entertainment Group και τραγούδησαν την μεγάλη αυτή επιτυχία. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα video, στο οποίο μας δείχνει μία ιδιαίτερη οικογενειακή στιγμή.

Το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις», σε μουσική και στίχους του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, κυκλοφόρησε το 2010 και περιλαμβάνεται στο 6πλα πλατινένιο album «Προσωπικά Δεδομένα» και αποτελεί μία από τις δεκάδες διαχρονικές ερωτικές επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου. Τη νέα ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι εξαιρετικά ταλαντούχος είναι και ο γιος του, Γιώργος, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει αρκετές μπαλάντες.