Το σχόλιο της Μαρίας Καλάβρια για τη φημολογούμενη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη

«Για να σας φύγει η περιέργεια...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το σχόλιο της Μαρίας Καλάβρια για τη φημολογούμενη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη

Μία αναπάντεχη ερώτηση δέχθηκε η Μαρία Καλάβρια σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση του πρώην συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Καλάβρια χώρισε πέρυσι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μάλιστα, ο χωρισμός τους είχε γίνει ολόκληρο σίριαλ αφού στην αρχή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε διαψεύσει την είδηση αλλά την επόμενη μέρα η Μαρία Καλάβρια βγήκε και την επιβεβαίωσε.

Η ίδια απάντησε με άνεση στην ερώτηση και μάλιστα, μίλησε με πολύ θετικά λόγια και για τους δύο, σχολιάζοντας πως ταιριάζουν πολύ.

Η απάντηση της Μαρίας Καλάβρια για τη σχέση Αλεξάνδρου - Τούνη

«Ωραία ερώτηση μου κάνετε! Για να σας φύγει η περιέργεια… ωραίο ζευγάρι είναι! Ταιριάζουν πάρα πολύ. Μακάρι να είναι μαζί και να περνάνε τέλεια», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Μαζί στο γυμναστήριο Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μπορεί να το παίζουν ότι τίποτα δεν τρέχει μεταξύ τους και να διαψεύδουν τις φήμες, ωστόσο είναι σίγουρο πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ζευγάρι.

Κοινές φωτογραφίες δεν έχουν ακόμα αναρτήσει στα social media, όμως πολλές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ.

Το ζευγάρι μπορεί να μένει σε διαφορετικές πόλεις, αλλά το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην ζωή τους, με την Ιωάννα το βράδυ της Τετάρτης να παίρνει το αεροπλάνο και να φτάνει ξανά στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, δεν αποχωρίζονται ούτε λεπτό ο ένας τον άλλον, μιας και πηγαίνουν μαζί μέχρι και γυμναστήριο! Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Δημήτρης δημοσίευσαν μερικά instastories κατά την διάρκεια της προπόνησης τους και όπως βλέπουμε βρίσκονται στον ίδιο χώρο!

Όσο λοιπόν κι αν απεφεύγουν να απαντήσουν για την μεταξύ τους, το κάνουν ολοφάνερα μέσα από τις αναρτήσεις τους.

Μαζί στο γυμναστήριο Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου φωτογραφίες