Δημόσια έκκληση από τη Βάσω Λασκαράκη

Υπάρχει ανάγκη για βοήθεια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από τη Βάσω Λασκαράκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά τους για ένα φλέγον ζήτημα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κοινοποίησε σε ένα Insta Story μία έκκληση που έγινε για την εύρεση αίματος για το ΚΕΘ της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων "Ελπίδα".

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάσω Λασκαράκη κάνει μία αντίστοιχη έκκληση μέσα από τα social media της για να βοηθήσει όσο μπορεί τον κόσμο που την έχει ανάγκη.

Η δημόσια έκκληση της Βάσως Λασκαράκη

Μπορεί αυτή τη στιγμή να απολαμβάνει τις διακοπές της, ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη, όπως έχουν κάνει πολλοί celebrities, εκμεταλλεύτηκε το δημόσιο πάτημά της προκειμένου να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο.

Βάσω Λασκαράκη δημόσια έκκληση

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βάσω Λασκαράκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από ένα χρόνο απουσίας, ενώ αποκάλυψε και τη σειρά στην οποία θα συμμετέχει.

Ύστερα από τον «Έρωτας μετά» του ALPHA κι ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας, η Βάσω Λασκαράκη επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη νέα καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια», η οποία θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο, επιβεβαιώνοντας έτσι τα ρεπορτάζ που είχαν κυκλοφορήσει.

Η ηθοποιός έχει ήδη κλειδώσει τη συμφωνία και θα συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Ρένια Λιουζίδου.

Το σενάριο της νέας παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο ανθρώπους που μισιούνται και συγκρούονται. Είναι κι οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες κι ιδιοκτήτες εργοστασίων με σνακς. Στα χέρια τους θα βρεθεί από λάθος ένα μωρό… ανατρέποντας τα πάντα στις ζωές τους. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος.

Βάσω Λασκαράκη σειρά ΕΡΤ