Μαντώ Γαστεράτου: Τα παιχίδια και οι τρυφερές στιγμές με τον γιο της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Τα παιχίδια και οι τρυφερές στιγμές με τον γιο της

Η Μαντώ Γαστεράτου ζει την απόλυτη ευτυχία δίπλα στον αγαπημένο της γιο, τον Γιώργο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της. Η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε φέτος και πάλι στην μικρή οθόνη μέσα από την συχνότητα του MEGA καθώς η ίδια ήταν παρουσιάστρια στην εκπομπή «Mega Star».

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παραμένει αρκετά ενεργή καθώς δεν ανεβάζει μόνο φωτογραφίες με τον γιο της αλλά και πολλά άλλα. Βέβαια, παλιότερα δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει πως ως νέα μητέρα αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες.

Στην παρακάτω φωτογραφία η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται να παίζει και να "πειράζει" τον γιο της καθώς και οι δυο γελάνε, η συγκεκριμένη στιγμή μητέρας-γιου θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά τρυφερή.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου

Πως έχασε τα κιλά εγκυμοσύνης η Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τη μουσική εκπομπή της, τον γιο της αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Η Μαντώ είπε αρχικά: «Τσίριζα από τη χαρά μου όταν μου είπαν να κάνω το Mega Star. Ήταν πολύ τιμητικά όλα όσα μου είπε η Ναταλία Γερμανού. Το “καλή επιτυχία” και το πόσο χαρούμενη είναι που αναβιώνει αυτή η εκπομπή».

Αναφορικά με τον γιο της, ανέφερε: «Η ζωή μου έχει αλλάξει άρδην. Είναι πολύ ωραίος ο νέος ρόλος που έχει έρθει στη ζωή μου, αλλά είναι και πολύ αγχωτικός. Νιώθω ότι ωρίμασα μέσα σε μια ημέρα με τη μητρότητα. Όταν γεννήθηκε ο Γιώργος είπα ότι κάνει για 10 παιδιά και δεν θέλω άλλο. Τώρα έχω αρχίσει να το σκέφτομαι και θα το ήθελα πολύ ένα ακόμη παιδάκι».

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη και ήταν πιο δύσκολο να τα χάσω. Και επειδή δεν μπορώ να πιέζομαι με τίποτα σαν άνθρωπος, άφησα τον χρόνο να περάσει και τα περισσότερα έφυγαν έτσι. Το πρώτο διάστημα με προβλημάτιζαν πολύ έντονα. Θήλαζα τον μικρό και όταν κοιμόταν και περνούσα από έναν καθρέφτη και έβλεπα το σώμα μου. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου» κατέληξε η Μαντώ, η οποία αναφέρθηκε και στην Άννα Μαρία Βέλλη.

Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης