Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει για το γιό της - "Αυτό με μπλόκαρε..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει για το γιό της -

Καλεσμένη στο «Μαμά- δες» και τη Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2 βρέθηκε η Μαντώ Γαστεράτου η οποία μίλησε για την εμπειρία της ως νέα μαμά και τις δυσκολίες.

«Έτσι όπως είναι δομημένη η κοινωνία, όταν μια γυναίκα παντρεύεται, το οικογενειακό της περιβάλλον θεωρεί δεδομένο ότι μόλις παντρευτείς θα κάνεις παιδιά. Υποσυνείδητα αυτό μου λειτούργησε περίεργα.

Περισσότερο αγχώθηκα, παρά άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο να οραματιστεί και να ονειρευτεί ένα κοινό μέλλον με τον σύζυγό μου και ένα παιδάκι. Αυτό με μπλόκαρε λίγο στην αρχή, αλλά μόλις βρήκα τις ισορροπίες και ήρθα πιο κοντά στον εαυτό μου, έκανα τις μεγαλύτερες συνειδητοποιήσεις μου σαν άνθρωπος. Και τότε ήρθαν όλα φυσικά» είπε αρχικά η Μαντώ Γατσεράτου.

Όσο για τον αν αγάπησε από την πρώτη στιγμή τον γιο της, η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε με ειλικρίνεια: «Όχι. Θυμάμαι ότι όταν τον γέννησα τον κοιτούσα πολύ έντονα. Ένιωθα ένα δέος. Αναρωτιόμουν αν αυτό που ένιωθα είναι αγάπη. Αλλά τώρα νιώθω πολλά συναισθήματα για το παιδί μου, νιώθω τεράστια αγάπη. Νομίζω πως θα γίνει πλακατζής. Του αρέσει πολύ να τον γαργαλάω…Δείτε την αγνώριστη μείον 12 κιλά!

Την πρώτη μέρα στη δουλειά ένιωσα απελευθερωμένη. Ότι δεν είμαι μόνο μητέρα. Είμαι και γυναίκα και εργαζόμενη. Το λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι βάζουν μια τεράστια ταμπέλα και βάζουμε τον εαυτό μας μόνο σε αυτό τον ρόλο.

Στην εγκυμοσύνη πήρα 24 κιλά. Περισσότερο με απασχόλησε η εικόνα μου, όσο ρηχό κι αν φαίνεται αυτό, παρά το πως με βλέπουν οι άλλοι. Το αντιμετώπισα και αυτό. Θέλει πολύ δουλειά. Πρέπει να καλωσορίσεις με αγάπη τον καινούργιο σου εαυτό».

Μαντώ Γαστεράτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε το Σάββατο, η Μαντώ Γαστεράτου και με την ανάρτηση που πραγματοποίησε ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Βέβαια, η δημοσιογράφος δεν θέλησε να αποκαλύψει το λόγο που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να χρειαστεί ιατρική φροντίδα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμού 9,49 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, που απεικονίζει τα πόδια της στο κρεβάτι του νοσοκομείου και στο βάθος να βρίσκεται ένας ορός.

Η πρώτη ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο

Σήμερα ωστόσο, η Μαντω Γαστεράτου φαίνεται πως είναι μια χαρά και έχει επιστρέψει στο σπίτι της, αφού έκανε την πρώτη ανάρτηση στο λογαριασμό της.

«H ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή, γι αυτό χαρίστε το πιο θαρραλέο σας χαμόγελο όλη μέρα σε εσάς και στους γύρω σας», έγραψε στη λεζάντα της.