Άλλος άνθρωπος η Ρένια Τσακίρη από το Power of love - Αδυνάτισε και έκανε κοιλιακούς

Έχει μείνει κυριολεκτικά μισή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άλλος άνθρωπος η Ρένια Τσακίρη από το Power of love - Αδυνάτισε και έκανε κοιλιακούς

Το Power of Love έχει ρίξει αυλαία εδώ και πάρα πολύ καιρό, για αυτό και εμείς θέλαμε να ξανά θυμηθούμε τους παίκτες, με την Ρένια Τσακίρη να μας κεντρίζει σίγουρα την προσοχή.

Η μελαχρινή τζούσι παίκτρια ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες, μιας και με τους χορούς της αλλά και τις ατάκες της κατάφερνε πάντα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Τρία σχεδόν χρόνια μετά, εμείς την βρήκαμε στο instagram και κυριολεκτικά δεν την αναγνωρίσαμε, μιας και είναι άλλος άνθρωπος! Μπορεί να παραμένει μελαχρινή, ωστόσο έχει μείνει μισή και έχει φτιάξει αδιανόητο κορμί!

Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες της, η Ρένια είναι πιο σέξι και εκρηκτική από ποτέ, με την ίδια όπως βλέπουμε να αποτελεί πια μια πετυχημένα instagrammer και influencer, ενώ σοκ προκαλεί και η Τζούλια Καραγιάννη, επίσης από το ίδιο ριάλιτι!

Έτσι είναι σήμερα η Ρένια Τσακίρη από το Power of Love

Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το Power of love;

Το Power of love, σίγουρα είναι ένα από τα ριάλιτι που συζητήθηκαν πολύ λόγω του concept του και κάθε ημέρα προβολής του στο Twitter γινόταν χαμός. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, υπάρχουν σκέψεις από τον ΣΚΑΙ, να βγει και πάλι στον αέρα.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει μπει δυναμικά στην "μάχη" της τηλεθέασης και μετά το τέλος του Big Brother, σημειώνει και πάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης με το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4.

Ωστόσο, η απογευματινή ζώνη του καναλιού, έχει μείνει κενή αφού το My style rocks ολοκληρώθηκε. Έτσι λοιπόν, έχουν πέσει πολλές προτάσεις στο τραπέζι για την αξιοποίηση της. Μια από αυτές είναι να επιστρέψει ξανά το show μόδας, με τον ΣΚΑΙ να λέγεται πως θέλει στην παρουσίαση την Δούκισσα Νομικού.

Ωστόσο, πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, θέλουν να συζητιέται και η πρόταση να βγει στον αέρα το Power of love, ένα δυνατό ριάλιτι με σίγουρη τηλεθέαση.

Βέβαια, αν τελικά το εν λόγω ριάλιτι επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας θα έχει αρκετές αλλαγές για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

ΣΚΑΙ Power of love