Βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτηση της με αφορμή τα 3 χρόνια από την πυρκαγιά στο Μάτι

«Η αλήθεια δεν θάβεται στο χώμα, δεν πνίγεται στη θάλασσα, ούτε εγκλωβίζεται σε συντρίμμια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ανάρτηση της με αφορμή τα 3 χρόνια από την πυρκαγιά στο Μάτι

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις μαρτυρικές στιγμές που βίωσαν οι κάτοικοι στο Μάτι πριν 3 χρόνια, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να προχωρά σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι πολλές φορές τοποθετείται σε καίρια θέματα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Αυτή τη φορά, η Ιωάννα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα αναφορικά με την φονική Πυρκαγιά στο Μάτι και τους 102 ανθρώπους που έφυγαν τόσο βασανιστικά από τη ζωή.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την πυρκαγιά στο Μάτι

“Η αλήθεια δεν θάβεται στο χώμα, δεν πνίγεται στη θάλασσα, ούτε εγκλωβίζεται σε συντρίμμια. Όσο και να προσπαθείς να την κρύψεις, εγώ θα τη φέρνω στην επιφάνεια. Όσα στοιχεία της και να αλλάξεις, εγώ θα είμαι εκεί να υπερασπίζομαι. Την έχω πάντα μαζί μου.

Εκείνοι λείπουν, εγώ όμως είμαι εδώ γι΄ αυτούς, όπως θα ήταν και εκείνοι για μένα. Εγώ δεν θα ξεχάσω και θα κάνω τα πάντα για να μην ξεχάσεις ούτε εσύ. Δικαίωση. Μάτι, τρία χρόνια μετά”.

Ιωάννα Παλιοσπύρου ανάρτηση με αφορμή τα 3 χρόνια από την πυρκαγιά στο Μάτι

«Ράγισε» καρδιές η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την τραγωδία στο Μάτι

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Καίτη Φίνου, με αφορμή την επέτειο της φονικής πυρκαγιάς που σημειώθηκε στο Μάτι πριν από ακριβώς 3 χρόνια.

Στις 23 Ιουλίου του 2018, δυο μεγάλες πυρκαγιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Αττική. Η πρώτη ήταν στην Κινέττα, λίγα λεπτά μετά της 12 το μεσημέρι. Η φωτιά είχε ταχύτητα 100 χλμ/ώρα και κατευθύνθηκε προς τους οικισμούς, οι οποίοι εκκενώθηκαν άμεσα. Κάηκαν περιουσίες σπίτια και χιλιάδες στρέμματα, ενώ 102 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο.

Η Καίτη Φίνου, συνηθίζει να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι, έκανε και μία σχετική ανάρτηση εις μνήμην των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη μεγαλύτερη τραγωδία που έχει πλήξει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

«ΜΑΤΙ

23 ΙΟΥΛΊΟΥ 2018

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Καίτη Φίνου.