Δέσποινα Μοιραράκη: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«25 χρόνια πέρασαν που έφυγε η μοναδική μας... δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δέσποινα Μοιραράκη: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

25 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 23 Ιουλίου, από την μέρα που η μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από την ζωή, με την Δέσποινα Μοιραράκη να προχωρά σε μια ανάρτηση αφιερωμένη για την θλιβερή αυτή μέρα.

Λίγο μετά την συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για την απώλεια της μητέρας του, η Δέσποινα Μοιραράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες με την αγαπημένη ηθοποιό, με τα λόγια της να ραγίζουν καρδιές.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«23-7-1996 / 23-7-2021.

25 χρονια περασαν που εφυγε η μοναδικη μας @alikivougiouklakiofficial. Δεν μπορουσα ποτε να φανταστω οτι η μεγαλη σταρ Αλικη Βουγιουκλακη ( που εβλεπα στις ταινιες )θα ερχοταν η στιγμη να -αγοράσει- χαλια απο εμενα !Γνωριστηκαμε τα τελευταια 3 χρονια πριν φυγει… Με ειχε κοντα της κ με στηριζε σε καθε μου βημα ! Μου ειχε πει χαρακτηριστικα : ειναι επιλογη μου εγω ηρθα για να αγορασω τα χαλια σου !Ηρθα να αγορασω απο τη καλυτερη ‼️
Αλικη μου σε ευχαριστω. Δεν θα σε ξεχασω ποτε❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

star #carpets #mirarakicarpets #silk #wool #actress».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο λείπει, άλλο τόσο δεν λείπει»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Not έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς και για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Νομίζω ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη όσο λείπει άλλο τόσο δεν λείπει. Θεωρώ ότι είναι ένα σύμβολο, ένα φαινόμενο και για εμένα η αφετηρία μου. Μέσα από το πρόσωπό της δραπέτευσα κι έγινα γνωστός. Για εμένα πέρα από την star, είναι ένα πλάσμα ευαίσθητο και τρυφερό, που είχα λίγο χρόνο μαζί αλλά κατάλαβα πόσο σπάνιο κι ευαίσθητο κρυβόταν πίσω από αυτήν την star. Ήθελε να ερωτευτεί και να την ερωτευτούν. Ένα τριαντάφυλλο, μια έφηβη.

Είναι μια μεγάλη απώλεια αλλά όπως η Αλίκη έτσι κι ο Τόλης δεν φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι ποτέ γιατί η σφραγίδα τους είναι τόσο δυνατή κι ανεξίτηλη στον χρόνο, που θα συνεχίσει να υπάρχει μέσα από τα υπέροχα τραγούδια του», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.