Αρετή Λις: Αγνώριστη η νικήτρια του My Style Rocks - Ποζάρει με μακρύ μαλλί και άκρως αποκαλυπτικό μαγιό!

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αρετή Λις: Αγνώριστη η νικήτρια του My Style Rocks - Ποζάρει με μακρύ μαλλί και άκρως αποκαλυπτικό μαγιό!

Μετά από μία εκπληκτική σεζόν που έκανε, η Αρετή Λις κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του My Style Rocks σε έναν λαμπερό τελικό! Σήμερα, 7 μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού μόδας, η Αρετή Λις μοιάζει να είναι αγνώριστη στις φωτογραφίες που ανέβασε.

Η Αρετή Λις ξεχώρισε μέσα στο My Style Rocks, τόσο λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεών της που πολύ συχνά της έδιναν τη νίκη μέσα στην ημέρα ή μέσα στην εβδομάδα καθώς και λόγω των εντάσεων που δημιουργούνταν πολύ συχνά γύρω από το όνομά της.

Επειδή όμως ο καιρός έχει περάσει, αποφασίσαμε να κάνουμε μία βόλτα στο Instagram της Αρετής Λις και η αλήθεια είναι πως αυτό που είδαμε μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Πλέον μιλάμε για έναν άλλο άνθρωπο! Η Αρετή, έχει πια μακριά μαύρα μαλλιά και έχει πει... σχεδόν αντίο στο κλασικό καρέ της, ενώ ανεβάζει και φωτογραφίες με άκρως αποκαλυπτικά μαγιό!

Έτσι είναι σήμερα η Αρετή Λις

Η καταγωγή, η ηλικία και η ζωή της Αρετής Λις

Η Αρετή Λις έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Γερμανία. Έχει σπουδάσει γερμανική Φιλολογία, άλλα δεν ασχολήθηκε ποτέ, μιας και την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα.

Η Αρετή έχει εργαστεί ως σερβιτόρα σε οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε να εργάζεται στη Ελλάδα, αλλά και στη Γερμανία, πάνω στον τομέα της μόδας, κυρίως διακοσμώντας βιτρίνες καταστημάτων. Έχει δουλέψει σε μπουτίκ στη Μύκονο στον τομέα των πωλήσεων και στο visual merchandise.

Έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις ως μοντέλο σε περιοδικά για γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Πλέον, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας. Η Αρετή Λις δήλωσε συμμετοχή στο MSR για να δείξει σε όλους το ανατρεπτικό και μη αναμενόμενο στυλ που πιστεύει ότι έχει.

Στο βίντεο με την παρουσίαση της είπε: “Είμαι η Αρετή Λις και είμαι από τη Γερμανία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία από μετανάστες γονείς. Το στυλ μου θα το χαρακτήριζα ανατρεπτικό και πολύ σύγχρονο. Έχω την τάση να συνδυάζω το κλασικό στυλ με πινελιές μοντέρνου”. Συνέχισε λέγοντας: “Σπούδασα Γερμανική φιλολογία άλλα δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αντικείμενο.

Ασχολήθηκα ως digital creator για Γερμανικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μου είναι οι φωτογραφήσεις που έχω κάνει με σπορ αυτοκίνητα γερμανικών εταιριών και αυτό γιατί η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου πάθος”. -Τέλος είπε: “Σκοπός μου στο My style Rocks είναι η μη αναμενόμενες στιλιστικές επιλογές. Δεν μπορώ το βαρετό και συνηθισμένο λουκ στη ζωή μου. Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω το MSR γιατί το στυλ μου είναι αυθεντικό και μπορώ να εμψυχώνω και τις υπόλοιπες γυναίκες στο να το κάνουν αυτό.” Ποια είναι η ηλικία της; Η Αρετή Λις είναι 27 ετών.