Με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Το πρώτο τρέιλερ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να φεύγουν από τον ΣΚΑΙ και να παίρνουν μεταγραφή για την ΕΡΤ.

Κανένας από τους δυο μέχρι σήμερα δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, που η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μοιράστηκε ένα instastory με τους διαδικτυακούς της φίλους και αποκάλυψε την μεταγραφή τους στην ΕΡΤ.

Η αποκάλυψη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται πάνω σε μια σκάλα και φτιάχνει τα φώτα του στούντιο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Που θα μου πάει; Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα τα έχω ρυθμίσει! @ertofficial»

Με νέα εκπομπή στην ΕΡΤ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Λίγο αργότερα, δημοσίευσε και το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής, γράφοντας: «Κοιτάξτε τι ωραία πράγματα μας έφτιαξαν στην ΕΡΤ1! Και πού να δείτε τι ωραία πράγματα έχουμε σχεδιάσει. Ελπίζω από τις 6 Σεπτεμβρίου να είμαστε κομμάτι της κάθε μέρας σας… #comingsoon #workinprogress #ert #studio4 #kathemera».

Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος απασφάλισαν κατά του Παπανώτα

Απασφάλισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κατά του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την αιχμηρή δήλωση που έκανε προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας.

«Δεν έχω λόγια!!! Η Νανσυ δίνει συνέντευξη στο...περιοδικό της, το down town!!!! Και όχι μόνο αυτό! Η λεζάντα γράφει " η καλή τηλεόραση έχει την υπογραφή τους "... της (μα ποιας άλλης???) ιδίας της ιδιοκτήτριας- συνεντευξιαζόμενης, ε και παρεμπιπτόντως του , ήρωα ομολογουμένως, συμπαρουσιαστή....

Θα μου πεις αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...Θα σου απαντήσω, όλα πρέπει να έχουν όριο... Και επίπεδο. Φαντάζομαι κάθε πρωί τη Νανσυ να φτύνει στον καθρέφτη της μην αυτοματιαστεί...Τι να πω!!!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό, όταν είμαστε 25 χρόνια στη δουλειά κι έχουμε κάνει δεκάδες χιλιάδες συνεντεύξεις. Δεν θα απολογηθώ και σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα από τα περιοδικά. Άλλο πράγμα η τηλεόραση, άλλο πράγμα τα περιοδικά», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου πρόσθεσε: «Κάθε πρωί φτύνω τον καθρέφτη μου. Όχι μόνο εγώ, βάζω και τους άλλους. Δεν πειράζει. Αλήθεια, δεν πειράζει». Δείτε ωστόσο, όλες τις αλλαγές του Dot.