Άννα Ελευθερίου: Άλλος άνθρωπος σήμερα η νικήτρια του Power of Love

Κατάξανθη και εντελώς αλλαγμένη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Ελευθερίου: Άλλος άνθρωπος σήμερα η νικήτρια του Power of Love

Δύο χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που η Άννα Ελευθερίου αναδείχθηκε νικήτρια του Power of Love 2, μαζί με τον Παύλο Παπαδόπουλο. Σήμερα, η εικόνα της είναι πολύ διαφορετική από αυτό που είχαμε γνωρίσει τότε.

«Όταν τελείωσε το παιχνίδι, χρειάστηκα ένα πολύ μεγάλο διάστημα να μείνω μόνη μου με τον εαυτό μου. Πέρασα πολύ δύσκολα. Τους τελευταίους δύο μήνες σκεφτόμουν πώς θα καταφέρω να βγάλω την επόμενη μέρα. Επειδή έβγαινε η αγαπημένη του κοινού, ίσως κάποια παιδιά να ήθελαν να θίξουν την αξιοπρέπειά μου», είχε πει λίγους μήνες μετά τη νίκη της.

Η Άννα Ελευθερίου ήταν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες μία από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του κοινού και έτσι η νίκη της δεν ήρθε σαν έκπληξη. Μέσα στο παιχνίδι, είχε δημιουργήσει αρκετές κόντρες και είχε συμμετάσχει σε τσακωμούς, ωστόσο αυτό δεν της αφαίρεσε τη δημοτικότητά της.

Η ίδια σήμερα, συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με το Youtube όπως και τότε, ενώ κάνει και καριέρα στο Instagram και το TikTok, ενώ η εμφάνισή της είναι πολύ διαφορετική, όπως και της Τζούλιας Καραγιάννη.

Έτσι είναι σήμερα η νικήτρια του Power of Love, Άννα Ελευθερίου

Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ το Power of love;

Το Power of love, σίγουρα είναι ένα από τα ριάλιτι που συζητήθηκαν πολύ λόγω του concept του και κάθε ημέρα προβολής του στο Twitter γινόταν χαμός. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, υπάρχουν σκέψεις από τον ΣΚΑΙ, να βγει και πάλι στον αέρα.

Ωστόσο, η απογευματινή ζώνη του καναλιού, έχει μείνει κενή αφού το My style rocks ολοκληρώθηκε. Έτσι λοιπόν, έχουν πέσει πολλές προτάσεις στο τραπέζι για την αξιοποίηση της. Μια από αυτές είναι να επιστρέψει ξανά το show μόδας, με τον ΣΚΑΙ να λέγεται πως θέλει στην παρουσίαση την Δούκισσα Νομικού.

Ωστόσο, πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, θέλουν να συζητιέται και η πρόταση να βγει στον αέρα το Power of love, ένα δυνατό ριάλιτι με σίγουρη τηλεθέαση.

Βέβαια, αν τελικά το εν λόγω ριάλιτι επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας θα έχει αρκετές αλλαγές για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

ΣΚΑΙ Power of love