Άννα Κορακάκη: Αυτή την θέση κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Κορακάκη: Αυτή την θέση κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Εκτός βάθρου για μια βολή έμεινε η Άννα Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών, κατακτώντας τελικά την 6η θέση στο αγώνισμά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η σπουδαία αθλήτρια και Ολυμπιονίκης έχασε δυστυχώς την ευκαιρία της για ένα ακόμη μετάλλιο και από την αρχή είχε σημειώσει ένα κακό ξεκίνημα καθώς είχε αρκετά άσχημες βολές. Στην συνέχεια, κατάφερε και βελτιώθηκε η απόδοση της, μη όμως να ανατρέπει το αποτέλεσμα.

Τελικά, το χρυσό μετάλλιο το κατέκτησε η Βιταλίνα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 240.03, μια επίδοση που αποτελεί νέο Ολυμπιακό ρεκόρ. Το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία) και η Ρανσίν Γιανγκ (Κίνα) κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ωστόσο, η Άννα Κορακάκη θα έχει μια νέα ευκαιρία, καθώς θα αγωνιστεί και στα 25μ. της σκοποβολής. Στο μεταξύ, δεν μεταδόθηκε ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη στο πινγκ πονγκ!

Η προσπάθεια της Άννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η δημόσια συγγνώμη της ΕΡΤ στον Λευτέρη Πετρούνια

Χαμός έχει δημιουργηθεί με την ΕΡΤ και τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς ο σταθμός δεν έδειξε ποτέ την εντυπωσιακή εμφάνιση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Οι Έλληνες τηλεθεατές ξέσπασαν με το γεγονός αυτό, με την ΕΡΤ λίγο αργότερα να τοποθετείται και να αποκαλύπτει τον λόγο μη προβολής της προσπαθείας του.

Λίγες ώρες αργότερα μάλιστα, ο διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη κατά την διάρκεια της εκπομπής “Τόκιο 2020”.

“Ζητήσαμε συγγνώμη στον Λευτέρη Πετρούνια, θέλοντας να τον κάνουμε να καταλάβει ότι δεν υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της ΕΡΤ να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, η οποία είναι και αλάνθαστη – μια φανταστική προσπάθεια.

Τη δείξαμε αργότερα, διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Ζητήσαμε από το περιβάλλον του Λευτέρη Πετρούνια και την ίδια τη Βασιλική Μιλλούση να κατανοήσουν τη θέση μας γιατί δεν υπήρχε πρόθεση”