Μαρία Ηλιάκη: Ανέβασε βίντεο που θηλάζει και μόνο που δεν την "σταύρωσαν" - Η απάντησή της

«Ας κοιτάξουμε ο καθένας την πάρτι μας και τον εαυτό μας και να μη σχολιάζουμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: Ανέβασε βίντεο που θηλάζει και μόνο που δεν την

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από λίγο καιρό και έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ποσταρε ένα βίντεο στο οποίο θηλάζει δημόσια την κορούλα της.

Βέβαια, κάτω από την ανάρτησή της δεν έλειψαν και τα επικριτικά σχόλια από τους ακόλουθούς της σχετικά με τον δημόσιο θηλασμό. Αυτό φαίνεται να την ενόχλησε αρκετά καθώς η ίδια αποφάσισε να απαντήσει μέσω των Instagram stories.

Η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να σας πω μια ιστορία… Εγώ τις προάλλες πήγα για έναν καφέ με έναν πολύ καλό μου φίλο. Άρχισε η μικρή να κλαίει γοερά, προσπάθησα να τη θηλάσω εκεί στο καφέ που ήμασταν. Δεν τα κατάφερα στην αρχή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο, μετά τα κατάφερα. Ο φίλος μου τράβηξε αυτό το βίντεο εκείνη την ώρα και μου το έστειλε μετά. Εγώ το βρήκα χαριτωμένο και αστείο και το ανέβασα στο Instagram.

Και άρχισαν μετά από κάτω… Οι υπέρ του θηλασμού έβριζαν τις κατά του θηλασμού και έγινε από κάτω ένας μικρός χαμός. Που πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση για όλο αυτό. Πραγματικά όμως. Το γεγονός ότι εγώ θηλάζω το δικό μου παιδί δεν σημαίνει ότι κατακρίνω και τις άλλες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μη θηλάζουν τα δικά τους παιδιά. Γιατί πολύ απλά η κάθε μάνα θα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό και αυτό που μπορεί, για το δικό της παιδί.

Δεν νομίζω ότι είμαστε σε θέση να κατακρίνουμε ή να σχολιάζουμε το αν για μια μάνα θηλάζει ή δεν θηλάζει. Ας κοιτάξουμε ο καθένας την πάρτι μας και τον εαυτό μας και να μη σχολιάζουμε τι κάνει η κάθε άλλη γυναίκα δίπλα μας. Αυτά ήθελα να σας πω».

Δείτε παρακάτω την απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την στιγμή που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, με την ίδια να μοιράζεται συνεχώς στιγμές μαζί της.

Η γνωστή παρουσιάστρια αυτή τη φορά θέλησε αναφερθεί στην εμπειρία της από την πρώτη της έξοδο σε καφετέρια μαζί με τη μικρούλα, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη.

Μετά πήγα να τη θηλάσω ξανά, αλλά κάπως ντράπηκα, επειδή είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω… μάλλον αυτή αισθάνθηκε την αγωνία μου και παιδιά…. η μικρή άρχισε να σπαράζει, να μην θηλάζει με τίποτα. Να μην ξέρω τι να κάνω. Την πάω μέσα στο ξενοδοχείο και καταφέραμε να θηλάσουμε…” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 Μαρία Ηλιάκη εξομολόγηση για θηλασμό