Απίστευτος συνωστισμός στο μαγαζί του Νίκου Μπάρτζη στο Βραχάτι

Το αδιαχώρητο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτος συνωστισμός στο μαγαζί του Νίκου Μπάρτζη στο Βραχάτι

Μετά το τέλος του Survivor 4 και τις διακοπές που έκανε στην Ρόδο, o Νίκος Μπάρτζης έχει δώσει όλη του την προσοχή στην δουλειά του και συγκεκριμένα στο μαγαζί του στο Βραχάτι Κορινθίας. Ο αγρότης που κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, έχει προσηλωθεί στα επαγγελματικά του.

Οι αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι καθημερινές, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους πως περνάει τις ημέρες του μετά το τέλος του ριάλιτι και επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο στην κανονική του ζωή.

Η ανάρτηση του Μπάρτζη με τον πανικό που έγινε στο μαγαζί του

Χθες το βράδυ 25/7, ο Νίκος Μπάρτζης δημοσίευσε στο προφίλ του μερικά στιγμιότυπα από τον χαμό που επικράτησε στο μαγαζί του. Ο χώρος γέμισε και όπως φαίνεται το ότι είναι πρώην παίκτης του Survivor τον βοήθησε πολύ.

Συνωστισμός στο μαγαζί του Νίκου Μπάρτζη στο Βραχάτι

Η αυστηρή απόφαση του Ατζούν για τους Τζέιμς - Μπάρτζη - Βέλλη

Το φετινό Survivor θα μπορούσε να αποκαλεστεί και ως «βασίλειο της ίντριγκας», με τους παίκτες να έχουν αρκετές έριδες μεταξύ τους, αλλά να μη διστάζουν να τα βάλουν και με την παραγωγή αρκετές φορές, καθώς οι αποφάσεις της ορισμένες φορές ήταν εξοργιστικές.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι... διαφορετικά, με την ανάδειξη του στοιχείου του ριάλιτι να πετυχαίνει σε απόλυτο βαθμό και να «εκτοξεύει» το ριάλιτι επιβίωσης. Με τον καιρό, βέβαια, είχε κουράσει και αυτό αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά κατά γενική ομολογία πρόκειται για μια επιτυχημένη σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο, όμως, και οι αντιδράσεις του κοινού ήταν πολύ έντονες. Με τις εντάσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αρκετοί ήταν είτε φανατικοί οπαδοί είτε πολέμιοι των παικτών και της στρατηγικής τους, κάτι που οι τελευταίοι αντιλαμβάνονταν με μια δόση σοκ, όταν γύριζαν στην Ελλάδα, καθώς όταν βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο, φυσικά, δε γνώριζαν τι απήχηση υπήρχε... διαβάστε τη συνέχεια για την απόφαση του Ατζούν στο Athensmagazine.gr