Χωρίς εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη της η Τάμτα - Ταραχή με το φωτογραφικό υλικό

Καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη της η Τάμτα - Ταραχή με το φωτογραφικό υλικό

Παρά το γεγονός πως έχει δεχθεί άπειρες και μεγάλες τηλεοπτικές προτάσεις η Τάμτα συνεχίζει να κρατά χαμηλό προφίλ και να δίνει βαρύτητα στο τραγούδι που το αγαπά πάρα πολύ. Ταυτόχρονα βέβαια με αυτό διατηρεί κι έναν υπέροχο και όσο να 'ναι εκκεντρικό προφίλ στα social media.

Πρόσφατα η Τάμτα ανέβασε ένα story στο προφίλ της στο Instagram όπου πόζαρε στο μπάνιο του σπιτιού της τόπλες ξετρελαίνοντας τους fans της. Η Τάμτα έχει ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα και όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της προσέχει τη διατροφή της.

Όπως φαίνεται η Τάμτα είναι τόπλες, ενώ από κάτω φοράει ένα μαύρο σορτσάκι που αγκαλιάζει το σώμα της. Η ίδια έβαλε ένα διαφορετικό φίλτρο στο πρόσωπο της βγάζοντας μια πιο σουρεαλιστική εικόνα. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο μπάνιο του σπιτιού της στα νότια προάστια όπου κατοικεί με τον σύντροφο της, Πάρη Κασιδόκωστα και από πίσω διακρίνεται η θάλασσα.

Η νέα ανάρτηση της Τάμτα

Τάμτα γυμνή

Η Τάμτα τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον Πάρη Κασιδόκωστα αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις. Πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός έχει εντοπίσει το ζευγάρι σε βόλτες του δίπλα στη θάλασσα να απολαμβάνουν με αθλητικό look τη βόλτα τους.

Παντρεύονται Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας;

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πολλές είναι οι φήμες που έχουν βγει κατά καιρούς και τους θέλουν να παντρεύονται. Σε όλε αυτές ωστόσο, έρχεται να βάλει τέλος η τραγουδίστρια, μιλώντας ανοιχτά.

Ακολουθεί η συνέντευξη της Τάμτας στο 7 ημέρες tv:

- Έβλεπα την τόσο ωραία κουβέ­ντα σας στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Μου άρεσε με­ταξύ άλλων ότι στη συζήτηση σας, μιλώντας για τον Πάρη Κασιδόκωστα, ανέφερες πως η σχέση σας δεν εμπεριέχει μόνο έ­ρωτα αλλά και αγάπη, Είναι ό,τι πολυτιμότερο, φαντάζομαι, αυτό για ένα ζευγάρι.

Η ουσία της ζωής βρίσκεται στην αγάπη. Αισθάνομαι τυ­χερή όχι μόνο όταν αγαπιέμαι αλλά και όταν αγαπώ αληθινά. Δεν υπάρχει κάτι σπουδαιότε­ρο. Αγάπη σημαίνει μοιρασιά και αφοσίωση.

0 Υπάρχει στην άλλη όψη του μυα­λού σου ο γάμος;

Όχι, δεν υπάρχει μέχρι στιγ­μής.