Τα πρόσωπα που συζητούν για το J2US - Ανάμεσα τους και πρώην παίκτης του Survivor

Αν όντως πουν το ναι, θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τα πρόσωπα που συζητούν για το J2US - Ανάμεσα τους και πρώην παίκτης του Survivor

Ο νέος κύκλος του J2US επιστρέφει από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ έχουν αποκαλυφθεί και τα ονόματα που έχουν έρθει σε συζητήσεις με την παραγωγή.

Το λαμπερό μουσικό σόου με τον Νίκο Κοκλώνη έχει πια καινούργια στέγη, μιας και μετακόμισε από το Open στον ALPHA. Η παραγωγή ετοιμάζει με πυρετώδεις ρυθμούς το σόου μιας και προσπαθεί μέχρι τέλος Αυγούστου να έχουν κλειδώσει οι συμμετέχοντες.

Αυτά τα πρόσωπα συζητούν για το J2US

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα που συζητούν για τον νέο και ανατρεπτικό κύκλο του J2US είναι: Ιωάννα Τούνη, ο Πάνος Καλλίδης, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ντέμι, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Λένα Ζευγαρά, η Κωνσταντίνα, η Μαντω, η Ήβη Αδάμου, ο Θανος Πετρελης και ο Γιάννης Βαρδής, η Σοφία Κουρτίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Σοφία Μουτίδου, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τα πρόσωπα που συζητούν για το J2US

Εκτός J2US ο Γιώργος Θεοφάνους

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να βρεθεί εκτός J2US στον επόμενο κύκλο της εκπομπής, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Mega.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο μουσικό show, καθώς θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία θα αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

J2US Θεοφάνους

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο J2US το οποίο αυτή τη φορά θα προβάλλεται στη συχνότητα του Mega και όχι του Open. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η παραγωγή αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτή την περίοδο καθώς το στούντιο στο οποίο γυριζόταν το show, δεν είναι διαθέσιμο αυτή την εποχή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον νέο κύκλο, ο οποίος μάλιστα θα βγει στον αέρα πολύ σύντομα, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.