Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κρατερός Κατσούλης: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του - Μας δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπά τους

Σε ποιον μοιάζουν; Στον ηθοποιό ή στην Κατερίνα Καραβάτου;

Κρατερός Κατσούλης: Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του - Μας δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπά τους
News 26.07.2021 19:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα πρόσωπα των δυο παιδιών του θέλησε για πρώτη φορά να μας δείξει ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ίδιος έχει δείξει αρκετές φορές πόση αδυναμία τους έχει και πάντα φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο μαζί τους.

Μπορεί λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων αλλά και των πολύωρων γυρισμάτων της ταινίας “Σμύρνη μου Αγαπημένη” να χρειάζεται να λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι, ωστόσο η προτεραίοτητα του είναι πάντα η οικογένεια του.

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, την 10 ετών, Αέλια και τον 5 ετών, Αρίωνα και ο παρουσιαστής μοιράστηκε λίγες ώρες πριν με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία.

Μπορεί μέχρι τώρα να μην είχαν δείξει ποτέ τα πρόσωπά τους, ωστόσο τώρα που μεγάλωσαν ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να μας τα συστήσει.

Η φωτογραφία του Κρατερού Κατσούλη με τα παιδιά του

Κρατερός Κατσούλης  τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικές μέρες, ο Κρατερός εξομολογήθηκε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε.

«Εάν τελειώσουν οι Κου Κου, τελείωσαν! Η Κατερίνα Καραβάτου θα κάνει...»

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την εκπομπή των Κου Κου, αλλά και τις φήμες που θέλουν την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, να φεύγει από το STAR και να βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη.

Διανύουμε τη χρονιά που αποχαιρέτησες μία μεγάλη αγάπη σου, τη Φωλιά των Κου Κου. Σου λείπουν;

Βεβαίως μου λείπουν. Τους αποχαιρέτησα μόνο τηλεοπτικά. Την ποιότητα της ζωής μου τη μετρώ στις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργώ. Έχω μοιραστεί τέσσερα χρόνια με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί που έχουμε χτίσει είναι ζωντανοί. Όταν επενδύεις τον χρόνο και τον εαυτό σου σε μία σχέση, μπορείς να την ξαναβρείς από εκεί που την άφησες.

Λέγεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα φύγει από το Star Channel. Ίσως έχεις διαβάσει σχετικά.

Όχι. Δεν ασχολούμαι! Δε μπαίνω καθόλου στη διαδικασία να σχολιάζω, να διαβάζω ή να μετράω αναρτήσεις και δημοσιεύσεις, οι οποίες δεν προέρχονται από μία πηγή που να φέρει την άμεση ευθύνη. Είναι χάσιμο χρόνου ουσιαστικά.

Κρατερός Κατσούλης Kατερίνα Καραβάτου Στη φωλιά των Κου Κου εξελίξεις

Θα σε στεναχωρήσει αν κλείσει ο κύκλος της εκπομπής; Τα νούμερα τηλεθέασης, βέβαια, που σημείωσε φέτος ήταν κατά περιόδους χαμηλή.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα προγράμματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιό της για την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από τους ΚουΚου

Κρατερός Κατσούλης: Το ξεχωριστό «αντίο» σε έναν από τους συνεργάτες του

Share