Εντυπωσιακό το κορμί της Βασιλική Μιλλούση 8 μήνες μετά την γέννα - Πιο fit από ποτέ

Επέστρεψαν για τα καλά οι κοιλιακοί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εντυπωσιακό το κορμί της Βασιλική Μιλλούση 8 μήνες μετά την γέννα - Πιο fit από ποτέ

Ασύλληπτο είναι το κορμί της Βασιλικής Μιλλούση 8 μήνες μετά την δεύτερη γέννα της. Με πολύ γυμναστική και διατροφή, κατάφερε και επανήλθε ακριβώς έτσι όπως ήταν πριν.

Η πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής βρίσκεται με τα παιδιά της στην Αθήνα, παρακολουθώντας τον Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να προκρίνεται ήδη στον τελικό.

Η ίδια μάλιστα θέλησε να μας δείξει πως είναι σήμερα το κορμί της, μετά από δύο γέννες. Όλον αυτόν τον καιρό, η Βασιλική Μιλλούση είχε μπει σε ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, έχοντας έναν στόχο. Να επανέλυει στην άψογη φόρμα της.

Και πράγματι το έκανε! Η αθλήτρια πόζαρε στον καθρέφτη, δείχνοντας μας την ανανεωμένη και καλλίγραμμη σιλουέτα της και η αλήθεια είναι ότι πάθαμε σοκ, μιας και είναι σαν να μην γέννησε ποτέ!

Έτσι είναι το σώμα της Βασιλικής Μιλλούση 8 μήνες μετά την γέννα

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έχασα το παιδί, μας σόκαρε όλους πάρα πολύ»

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Σου-Κου Family και προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις.

Η επιτυχημένη αθλήτρια μίλησε τόσο για την καθημερινότητα της, όσο και τα δύο παιδάκια που έχει αποκτήσει με τον Λευτέρη Πετρούνια -δείτε κι εδώ ένα απολαυστικό τους βίντεο-.

«Είμαι πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά, δύο παιδιά που συνεργάζονται, όταν ήρθε η δεύτερη ξαφνιαστήκαμε τρόμαξα που ήρθε τόσο γρήγορα για το πώς θα τα βγάλω πέρα. Τα παιδιά είναι ευλογία αλλά τρομοκρατήθηκα γιατί λέω έχω ένα πολύ μικρό παιδί και πως θα γίνει ο συνδυασμός και δυσκολεύτηκα και αρκετά να πω την αλήθεια γιατί όσο φουσκώνει η κοιλιά σου και έχεις ένα μωρό παιδί που πρέπει να το έχεις συνέχεια αγκαλιά και να τρέχεις από πίσω είναι πολύ δύσκολο.

Γύρω στον έβδομο μήνα ξεκίνησα από την κούραση να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μετά μου απαγόρευσαν να την σηκώνω οπότε αυτό ήταν το δυσκολότερο, με αποτέλεσμα να μείνω ένα μήνα στο νοσοκομείο πριν γεννήσω και να μην βλέπω κανέναν.Ο Λευτέρης είναι πολύ καλός μπαμπάς και δεν το λέω έτσι ασχολείται πολύ με τα κορίτσια, μέχρι και το φαγητό τους φτιάχνει. Αυτή την περίοδο όμως περνάει ένα πολύ δύσκολο διάστημα πολύ αγχωτικό με την Ολυμπιάδα.

Είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή, η πρώτη μου εγκυμοσύνη στις 9,5 εβδομάδες έχασα το παιδί, ήταν παλινδρομική και ήταν κάτι που μας σόκαρε πάρα πολύ. Δεν γνώριζα ότι είναι τόσο συχνό φαινόμενο τότε, όμως παρόλα αυτά αγχώθηκα τότε και λέω αχ θα ξανά μείνω έγκυος. Εγώ αυτό που έχω να συμβουλεύσω τις γυναίκες και τα ζευγάρια είναι να μην αγχώνονται όταν είναι να έρθει θα ρθει το μωράκι».