Στην Ρόδο ξανά ο Τζέιμς Καφετζής - Το πρώτο βίντεο από την δουλειά του

Σε ρόλο ξεναγού ο πρώην παίκτης του Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Ρόδο ξανά ο Τζέιμς Καφετζής - Το πρώτο βίντεο από την δουλειά του

Πίσω στη Ρόδο και στην δουλειά του επέστρεψε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος, στην αρχή του Survivor, είχε συστηθεί ως διοργανωτής boat party και για πρώτη φορά τον βλέπουμε εν δράση.

Μπορεί μετά την άφιξη του στην Ελλάδα να βρίσκεται συνεχώς σε διακοπές και εξόδους, μαζί φυσικά με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, ωστόσο ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και πάλι την δουλειά του.

Μάλιστα, ο Τζέιμς θέλησε για πρώτη φορά να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο τον βλέπουμε να έχει αναλάβει τον ρόλο του ξεναγού στους τουρίστες.

Βίντεο με τον Τζέιμς Καφετζή εν ώρα δουλειάς

Κόλαφος ο Καφετζής κατά της Μαλέσκου

Ο Τζέιμς Καφετζής κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Σου-κου Family, σχολιάζοντας όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Survivor 4 και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Ροδίτης, είχε βρεθεί στο Love It και είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια, καθώς όπως δήλωσε επί πέντε μήνες όσο δηλαδή βρισκόταν στο παιχνίδι ,του έριχναν λάσπη.

«Ποιες συμπεριφορές; Θεωρείτε ότι ήμουν αγενής εκεί πέρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγα έτοιμος να έρθω σε αντιπαράθεση. Έτσι προχώρησε η κουβέντα, μιλήσαμε, τους είπα κάποια επιχειρήματα κι όσα με έχουν πειράξει και μου το αρνήθηκαν. Δεν σηκώθηκα να φύγω, μου είπαν… Αυτοί έκαναν δολοφονία χαρακτήρα επί πέντε μήνες. Δεν είναι ότι με έβλεπαν μέσα στο παιχνίδι κι έλεγαν δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Επί πέντε μήνες έριχναν λάσπη. Από την άλλη όταν έρχομαι καλεσμένος σε μία εκπομπή είναι για να πω την άποψή μου, όχι για να πω ευχαριστώ, έχετε δίκιο και τα λέμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς μετά την αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε στο δρόμο.