Χωρίς ίχνος ρετούς η Σμαράγδα Καρύδη - Η καυτή πόζα στο instagram με μαγιό

Ασύλληπτο το κορμί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς ίχνος ρετούς η Σμαράγδα Καρύδη - Η καυτή πόζα στο instagram με μαγιό

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Σμαράγδα Καρύδη. Η ίδια μάλιστα μας έδειξε πως είναι το κορμί της με μαγιό και πάθαμε πλάκα.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι πήγε για μπάνιο στην θάλασσα, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Μάλιστα, η ίδια που είναι αρκετά ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπως έκανε και πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την Σμαράγδα Καρύδη σε με μια καυτή πόζα, με την σιλουέτα της να εντυπωσιάζει.

Η ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη με μαγιό

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης, η ηθοποιός έγραψε: «Αυτό που πας να κάνεις φωτογράφιση αλλά πάντα από πίσω βγαίνει ο σεσημασμένος photobomber; Ο αυτόπτης μάρτυς; Ο μαϊντανός; Ο πανταχού παρών; Ο «οποία πέτρα σηκώσεις είναι από κάτω»;».

Η Σμαράγδα Καρύδη για την προσωπική της ζωή

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για τον αγαπημένο της σύντροφο, Θοδωρή Αθερίδη και το πώς έχει επηρεάσει αυτά τα χρόνια τη ζωή της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε ακόμα για την περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας πως είχε φοβηθεί πολύ.

«Δεν ανακάλυψα ποτέ από πού κόλλησα κορωνοϊό! Οι φίλοι μου, μου λένε αφού κόλλησες εσύ… Δεν κόλλησε κανένας στο Celebrity Game Night. Mάλιστα δεν κόλλησαν και οι παίκτες γιατί τους απέφευγα γιατί φοβόμουν να μην κολλήσω! Είχα 9 μέρες υψηλό πυρετό. Τρόμαξα δεν θα πω ψέματα», είπε αρχικά.

Για τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη είπε: «Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό.

Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου».