Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βαφτίστηκε δυο φορές - Αυτός είναι ο λόγος

Η απίστευτη αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βαφτίστηκε δυο φορές - Αυτός είναι ο λόγος

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραμένει ένα άτομο της επικαιρότητας καθώς πέρα από γνωστό μοντέλο είναι και Influencer. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media της.

Μάλιστα, πριν από κάτι η μέρες είχε αποκαλύψει πως ο αγαπημένος της της είχε κάνει πρόταση γάμου, κι όπως φαίνεται θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα.

Αυτή τη φορά ανέφερε σε ένα story της πως έχει βαφτιστεί δυο φορές, δηλαδή μια όταν ήταν ακόμη μωρό κι άλλη μια όταν ήταν εννέα χρόνων. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξήγησε πως ο παππάς δεν είχε άδεια να τελεί μυστήρια και έτσι μερικά χρόνια μετά βαφτίστηκε ξανά.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: Μία αποκάλυψη που εξέπληξε τους διαδικτυακούς φίλους της έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο, το οποίο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, ανέφερε μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ότι έχει βαφτιστεί δύο φορές, μία όταν ήταν μωρό και μία όταν ήταν εννέα ετών.

Όπως εξήγησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο παπάς που τη βάφτισε την πρώτη φορά αποδείχθηκε ότι ήταν δεν είχε άδεια για να τελεί μυστήρια και έτσι μερικά χρόνια μετά βαφτίστηκε ξανά.

«Μου ζητάνε story time γιατί ήταν ο παπάς ψεύτικος. Μετά από εννέα χρόνια – με βάφτισαν εννέα χρονών σε μια λεκάνη μετά – βγήκε στις ειδήσεις αυτή η είδηση και το έψαξε η μαμά μου. Πήγε στην αρχιεπισκοπή κι όντως εκείνος ο παπάς δεν είχε καμία άδεια. Μας βάφτισαν ξανά και εμένα και τον αδερφό μου».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Για αυτόν τον λόγο η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν αποκαλυπτεί ποιος είναι ο σύντροφος της

Τον απόλυτα έρωτα ζει το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον σύζυγο της, τον οποίο ωστόσο δεν μας τον έχει δείξει ακόμη.

Το πανέμορφο μοντέλο πριν από λίγες μέρες μας εξέπληξε όλους, δείχνοντας μας το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της, με το ερωτευμένο ζευγάρι να είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Δήμητρα ωστόσο δεν μας έχει αποκαλύψει ποτέ ποιος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά, με τους διαδικτυακούς της φίλους να επιθυμούν να μάθουν τον λόγο.

Έτσι, η ίδια πραγματοποιήσε το απόγευμα της Παρασκευής ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δίνοντας μια ειλικρινή και αφοπλιστική απάντηση.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές αλλά θέλω να καταλάβετε κάτι. Δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι να εκτεθούν στη δημοσιότητα. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει και αυτό θα ήθελα παρακαλώ να το σεβαστείτε.

Επειδή εμένα είναι η δουλειά μου και αγαπάω ότι κάνω και ο άντρας μου με στηρίζει όπως κανείς άλλος έτσι και εγώ σέβομαι και στηρίζω την κάθε επιλογή του» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι ο μελλοντικός σύζυγος της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη - ο οποίος απασχόλησε πολύ τα media - έχει πάρει την απόφαση να κρατά τα προσωπικά της μόνο για εκείνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κρατά επτασφράγιστο μυστικό τη νέα της σχέση και φυσικά να μη δημοσιεύει τίποτα στα social media με τον σύντροφό της.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όταν αυτό προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται δεν μπορούσε να μην ανακοινώσει πως παντρεύεται, αφού σίγουρα η χαρά της δεν περιγράφεται!

Εμείς στο Youweekly.gr λοιπόν, δεν γινόταν να μην βρούμε ποιος είναι ο μελλοντικός της σύζυγος. Και τελικά τον βρήκαμε! Συγκεκριμένα, έχουμε φωτογραφίες τους από τις τριήμερες διακοπές που έκαναν πριν από περίπου ένα μήνα στην Λευκάδα. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ο σύντροφος της είναι γνωστός επιχερηματίας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτός είναι ο σύζυγός της

Μάλιστα, μαζί τους βρισκόταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που όπως φαίνεται είναι σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη, κολλητή της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Επίσης, να σημειώσουμε πως το ζευγάρι έμεινε στο ξενοδοχείο του πλέον πρώην συντρόφου της Κάτιας Ταραμπάνκο, τον οποίο σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος πρόταση γάμου

Mελλοντικός σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη