Μαυρισμένη και αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία με μπικίνι η Μαρίνα Πατούλη

"Αναστέναξε" το instagram για ακόμα μια φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυρισμένη και αγνώριστη στη νέα της φωτογραφία με μπικίνι η Μαρίνα Πατούλη

Δεν είναι η πρώτη αλλά σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία φωτογραφία της αγαπημένης Μαρίνας Πατούλη με μαγιό! Πλέον είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη, και οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις δίνουν και παίρνουν!

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ακόμα μια που φαίνεται να κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα μπροστά από την πισίνα και να ποζάρει με λάγνο βλέμμα μέσα στο μπλε μπικίνι της.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

"Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο"

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη από τους άντρες, συμπαράσταση εσ αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον τους τρομάζω».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, σημείωσε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει.

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας» κατέληξε, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.