Διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης η Paris Hilton

«Ξύπνησα και τα κινητά μου ήταν γεμάτα μηνύματα με συγχαρητήρια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης η Paris Hilton

Από νωρίς σήμερα έχουν διαρρεύσει οι φήμες που θέλουν την Πάρις Χίλτον και τον αρραβωνιαστικό της, Κάρτερ Ριμ, να γίνονται γονείς για πρώτη φορά.

Ωστόσο, οι πληροφορίες της Page Six, φαίνεται πως ήταν ψευδείς, με την ίδια να τονίζει πως δεν ισχύει τίποτα περί εγκυμοσύνης και πως θα περιμένει για μετά τον γάμο, ενώ είχε διαψεύσει ήδη τις φήμες και η αδερφή της Νίκι Χίλτον.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ξύπνησα και τα κινητά μου ήταν γεμάτα μηνύματα με συγχαρητήρια. Δεν είμαι έγκυος, όχι ακόμα…Το μόνο πράγμα που “ψήνεται” αυτή τη στιγμή είναι η εκπομπή μου στο Netflix!».

Μάλιστα, μέσα σε όλα ανέφερε πως ετοιμάζει το νυφικό της και πως θέλει να χωράει σε αυτό για την τελετή που αναμένεται να την επόμενη χρονιά.

Διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης η Paris Hilton

Ποιος είναι ο σύντροφος της Πάρις Χίλτον - Η προσωπική της ζωή

Από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Νοέμβριο του 2005, υπήρξε σε σχέση με τον Έλληνα εφοπλιστή και παραγωγό ταινιών Πάρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο ήταν και αρραβωνιασμένη για τέσσερις μήνες. Από τον Δεκέμβριο του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2007, ήταν σε on-off σχέση με τον Έλληνα εφοπλιστή Σταύρο Νιάρχο ενώ έπειτα, από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο του 2008, ήταν ζευγάρι με τον κιθαρίστα Μπέντζι Μάντεν.

Άλλες σχέσεις της ήταν ο Ισπανός μοντέλο Ρίβερ Βίπερι (2012-2014), ο επιχειρηματίας Τόμας Γκρος (2015-2016) και ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Ζίλκα. Τον Δεκέμβριο του 2019, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Αμερικανό επιχειρηματία Κάρτερ Ρέουμ. Στις 13 Φεβρουαρίου 2021, Χίλτον και Ρέουμ αρραβωνιάστηκαν.

Πάρις Χίλτον έγκυος

Ο Carter Milliken Reum είναι αμερικανός συγγραφέας, επιχειρηματίας και καπιταλιστής επιχειρηματικών κεφαλαίων. Είναι πιο αξιοσημείωτος για την ίδρυση της M13 Ventures, μιας εταιρείας επενδύσεων αγγέλου, και αυτή τη στιγμή ασχολείται με την αμερικανική κοινωνική εταιρεία Paris Hilton.

Έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση η Paris Hilton

Η Paris Hilton φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Carter Reum, και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό μέσο, έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και θέλει να αποκτήσει δίδυμα.

H γνωστή celebrity βιώνει πολύ όμορφες στιγμές στη ζωή της και δείχνει να είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα η Paris Hilton ανέφερε:

«Συζητούσαμε για τον σχεδιασμό του γάμου μας όλη την ώρα και το ότι θέλουμε παιδί και ποιο όνομα θα του δώσουμε. Τώρα όμως είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που προχωράμε στο επόμενο βήμα και θα έχουμε επιτέλους μια πραγματική ζωή.

εξωσωματική Paris Hilton

Πιστεύω ότι το να κάνεις οικογένεια και παιδιά είναι το πραγματικό νόημα της ζωής. Μέχρι στιγμής δεν είχα νιώσει αυτό το συναίσθημα γιατί δεν πίστευα ότι κάποιος άξιζε την αγάπη μου. Τελικά τον βρήκα και είμαι έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση μας».

Ενώ συμπλήρωσε: «Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση και ίσως να αποκτήσω δίδυμα. Η Kim μου είπε γι’ αυτήν τη διαδικασία. Δεν το είχα σκεφτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή», ενώ σε λίγο καιρό μπαμπάς αναμένεται να γίνει και ο Ορφέας Αυγουστίδης.