Έγκυος η δισεκατομμυριούχος Πάρις Χίλτον - Αυτός είναι ο σύντροφός της

Δείτε το πρόσωπό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η δισεκατομμυριούχος Πάρις Χίλτον - Αυτός είναι ο σύντροφός της

Λίγο μετά τον εξωτικό αρραβώνα της, η γνωστή κληρονόμος σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six περιμένει το πρώτο της παιδάκι καρπό του ερωτά της με την τον αρραβωνιαστικό της Carter Reum.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από την πλευρά του ζευγαριού, ωστόσο ο εκπρόσωπος της Πάρις Χίλτον, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η Πάρις Χίλτον πριν λίγο καιρό, μάλιστα, είχε μιλήσει δημόσια για την επιθυμία της αποκτήσει οικογένεια, λέγοντας: "Είναι ο άνδρας των ονείρων μου...100%. Συζητάμε το ενδεχόμενο να παντρευτούμε αλλά και τα ονόματα των παιδιών μας", ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Πάρις Χίλτον - Η προσωπική της ζωή

Από τον Δεκέμβριο του 2004 μέχρι τον Νοέμβριο του 2005, υπήρξε σε σχέση με τον Έλληνα εφοπλιστή και παραγωγό ταινιών Πάρη Κασιδόκωστα, με τον οποίο ήταν και αρραβωνιασμένη για τέσσερις μήνες. Από τον Δεκέμβριο του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2007, ήταν σε on-off σχέση με τον Έλληνα εφοπλιστή Σταύρο Νιάρχο ενώ έπειτα, από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο του 2008, ήταν ζευγάρι με τον κιθαρίστα Μπέντζι Μάντεν.

Άλλες σχέσεις της ήταν ο Ισπανός μοντέλο Ρίβερ Βίπερι (2012-2014), ο επιχειρηματίας Τόμας Γκρος (2015-2016) και ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Ζίλκα. Τον Δεκέμβριο του 2019, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Αμερικανό επιχειρηματία Κάρτερ Ρέουμ. Στις 13 Φεβρουαρίου 2021, Χίλτον και Ρέουμ αρραβωνιάστηκαν.

Πάρις Χίλτον έγκυος

Ο Carter Milliken Reum είναι αμερικανός συγγραφέας, επιχειρηματίας και καπιταλιστής επιχειρηματικών κεφαλαίων. Είναι πιο αξιοσημείωτος για την ίδρυση της M13 Ventures, μιας εταιρείας επενδύσεων αγγέλου, και αυτή τη στιγμή ασχολείται με την αμερικανική κοινωνική εταιρεία Paris Hilton.