Με κοιλιακούς στα 59 του ο Παύλος Ευαγγελόπουλος - Έκανε χαμό στην Πάρο

Αδιανόητο κορμί! Βάζω κάτω άνετα 20αρηδες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κοιλιακούς στα 59 του ο Παύλος Ευαγγελόπουλος - Έκανε χαμό στην Πάρο

Ένα ασύλληπτο και καλλίγραμμο κορμί διαθέτει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να είναι 59, ωστόσο οι κοιλιακοί του εντυπωσιάζουν ακόμα και πολύ μικρότερους σε ηλικία.

Ο ίδιος, μετά την ολοκλήρωση του καθημερινού σίριαλ «Έλα στη θέση μου», άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος συγκεκριμένα επισκέφθηκε πριν από μερικές μέρες την πανέμορφη Πάρο και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το νησί.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του, στην οποία τον βλέπουμε την ώρα που βγαίνει από την θάλασσα.

Το σώμα του είναι απίστευτο και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν μικρότερο, μιας και οι κοιλιακοί του βγάζουν μάτι!

Η φωτογραφία του Παύλου Ευαγγελόπουλου με μαγιό

Με κοιλιακούς στα 59 του ο Παύλος Ευαγγελόπουλος

«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα σκηνοθέτη»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και στην Μαρία Βλάχου και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα σκηνοθέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στις καταγγελίες των ηθοποιών για ανθρώπους του χώρου του θέατρου ενώ αναφέρθηκε και στην δική του περιπέτεια.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Το ξέραμε τι γίνεται κι από ποιους, ενδεχομένως όχι σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιες λεπτομέρειες. Μπράβο στα κορίτσια και στα αγόρια που βγήκαν κι όσοι βγουν ακόμα, πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα και να υπάρξει εξυγίανση.

Είχα δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση πριν από πολλά χρόνια από άντρα, όταν ήμουν πιτσιρικάς κι έκανα τα πρώτα μου βήματα στην δραματική σχολή. Από άντρα σκηνοθέτη και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Τον απώθησα με βία.

Δε νιώθω μοναξιά, δεν είμαι μόνος μου. Έχω την δουλειά, τους φίλους μου. Δεν θα παντρευτώ ποτέ. Ούτε παιδί θα κάνω γιατί όλο αυτό είναι ένα πακέτο που δεν το έχω σκεφτεί ποτέ» κατέληξε ο ηθοποιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στον εθισμό που είχε με το αλκοόλ.

Παύλος Ευαγγελόπουλος σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη